Σε αναπροσαρμογή του καλοκαιρινού της προγράμματος προχώρησε η αεροπορική εταιρεία Easyjet με συνέπεια να αφαιρεθούν πτήσεις προς διάφορους προορισμούς ανάμεσα στους οποίους δυστυχώς είναι και η Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες η Easyjet ακύρωσε τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Bradenburg του Βερολίνου καθώς και εκείνες από το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας προς το νησί μας.

Έχουν αφαιρεθεί οι συγκεκριμένες πτήσεις από το σύστημα των κρατήσεων ενώ όσον αφορά τις πτήσεις από το Βερολίνο αυτές παραμένουν προς την Κέρκυρα , το Άκτιο και τη Ζάκυνθο.

 

 

Αν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στη συνέχεια θα πρόκειται για μια πολύ αρνητική εξέλιξη όσον αφορά τις αφίξεις τόσο από τη γερμανική αγορά  και σε μικρότερο βαθμό από την ιταλική καθώς το πρόγραμμα από τη Βενετία ήταν έτσι και αλλιώς πολύ μικρό. Επίσης να σημειώσουμε ότι ο δήμος Αργοστολίου πολύ πρόσφατα προσέλαβε ειδικό σύμβουλο για τη Γερμανική αγορά. Τι δεν πήγε καλά και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Μήπως χρειάζεται κάποια μεγαλύτερη πίεση για την ανατροπή αυτής της αρνητικής εξέλιξης απο μια αγορά που πάντα επιθυμούσε η Κεφαλονιά;

Εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει.