Αλλαγές έχουν προκύψει γύρω από το πρόγραμμα της TUI τόσο προς την Κεφαλονιά αλλά και προς τους άλλους προορισμούς οι οποίες ενδεχομένως να σχετίζονται με τις αποφάσεις της Αγγλίας για έναρξη των ταξιδιών προς το εξωτερικό περίπου από το τρίτο δεκαήμερο του Μαίου και μετά.

Με βάση λοιπόν τα νέα δεδομένα οι πτήσεις της TUI προς το νησί μας έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

 

ΛΟΝΔΙΝΟ/GATWICK

-Από τις 18 Μαίου τρεις πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη , Πέμπτη και Κυριακή ενώ από τις 8 Ιουνίου θα υπάρχει και δεύτερη πτήση κάθε Τρίτη.

 

ΛΟΝΔΙΝΟ/STANSTED

-Από τις 23 Μαίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Κυριακή.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

-Από τις 18 Μαίου τρεις πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη , Πέμπτη και Κυριακή ενώ από την 1η Ιουνίου θα υπάρχει και δεύτερη πτήση κάθε Τρίτη.

 

ΜΠΡΙΣΤΟΛ

-Από τις 20 Μαίου δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

 

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

-Από τις 20 Μαίου δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΙΝΤΛΑΝΤΣ

-Από τις 20 Μαίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Πέμπτη.

 

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ(Δεν υπάρχει αλλαγή)

-Από τις 27 Μαίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Πέμπτη.

 

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

-Από τις 20 Μαίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Πέμπτη.

 

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

-Από τις 18 Μαίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τρίτη.

 

ΚΑΡΝΤΙΦ

-Από τις 4 Μαίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τρίτη.

 

Οι μόνες πτήσεις που δεν παρουσιάζουν διαφοροποίηση για την ώρα είναι εκείνες από το Κάρντιφ προφανώς επειδή για αυτές αποφασίζει η κυβέρνηση της Ουαλίας ενώ και οι πτήσεις από το Νιούκαστλ παραμένουν σταθερές στην έναρξη τους.

Από τα αεροδρόμια της Αγγλίας οι πτήσεις μετά τις αλλαγές αναμένονται να ξεκινήσουν σταδιακά από τις 18 Μαίου και μετά και όχι από τις αρχές του μήνα όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί.

Ας ελπίσουμε έστω και αυτό να είναι το τελικό πρόγραμμα της εταιρείας σίγουρα πολύ καλύτερο από εκείνο του 2020 όπου οι πτήσεις είχαν ξεκινήσει τον Αύγουστο και αυτές από λίγα αεροδρόμια ενώ είναι σίγουρο ότι αλλαγές θα υπάρξουν και από άλλες εταιρείες όπως η Easyjet και η JET2.