Η αεροπορική εταιρεία Easyjet για τη φετινή τουριστική περίοδο και με βάση τα έως τώρα δεδομένα έχει ανακοινώσει νέες πτήσεις προς την Κέρκυρα , το Άκτιο και τη Ζάκυνθο.

Αναλυτικά αυτές έχουν ως εξής:

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

-Από τις 30 Μαίου έως τις 24 Οκτωβρίου θα εκτελεί από το Μπέλφαστ μία πτήση την εβδομάδα κάθε Κυριακή(EZY6787/88).

 

ΑΚΤΙΟ(ΛΕΥΚΑΔΑ/ΠΡΕΒΕΖΑ)

-Από τις 19 Μαίου έως τις 27 Οκτωβρίου θα εκτελεί από το Μπρίστολ δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Κυριακή(EZY6289/90).

-Από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί από το αεροδρόμιου Luton του Λονδίνου δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή(EZY2391/92).

 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

-Από τις 22 Μαίου έως τις 30 Οκτωβρίου θα εκτελεί από το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Σάββατο(EZY2209/10).

 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

-Δυστυχώς προς το νησί μας η εταιρεία όχι μόνο δεν έχει ανακοινώσει καμία νέα πτήση για το 2021 αλλά έχει αφαιρέσει από το πρόγραμμα της τις πτήσεις από το Βερολίνο και τη Βενετία που πραγματοποιούσε τα προηγούμενα χρόνια.

 

Είναι προφανές ότι μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν από την εξάπλωση του κορονοίου η Κέρκυρα , το Άκτιο και η Ζάκυνθος καταφέρνουν να προσελκύσουν νέες πτήσεις για το 2021 ενώ αντίθετα το νησί μας δείχνει για μια ακόμα φορά ότι αδυνατεί να ακολουθήσει επιβεβαιώνοντας την έλλειψη οργανωμένης τουριστικής πολιτικής.

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις