Τον περασμένο Οκτώβριο σας είχαμε ενημερώσει ότι η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Vueling θα επέστρεφε και πάλι στο νησί μας το 2021(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Την περασμένη χρονιά η εταιρεία είχε ακυρώσει όλο το πρόγραμμα από τη Ρώμη προς την Κεφαλονιά σε αντίθεση με την Κέρκυρα , το Άκτιο και τη Ζάκυνθο όπου  πραγματοποίησε πτήσεις κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

Σας είχαμε αναφέρει τότε ότι από τις 22 Ιουνίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου η Vueling θα εκτελούσε από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Δυστυχώς η εταιρεία προχώρησε σε αλλαγές όσον αφορά την Κεφαλονιά και πλέον η έναρξη των πτήσεων είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου.

 

 

Η έναρξη των πτήσεων της Vueling προς τη Ζάκυνθο και το Άκτιο είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου ενώ προς την Κέρκυρα εκτός από τις πτήσεις από τη Ρώμη και τη φετινή περίοδο θα εκτελεί πτήσεις από τη Βαρκελώνη.

Συνεχόμενες αρνητικές εξελίξεις έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα προς το νησί μας την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι προορισμοί στο Ιόνιο προσθέτουν διαρκώς νέες πτήσεις.

Τι συμβαίνει άραγε με την Κεφαλονιά;;;……θα δώσει απαντήσεις ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού!!!