Μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα της Austrian Airlines προς την Κεφαλονιά μεταφέροντας την έναρξη των πτήσεων της από τη Βιέννη στις 2 Ιουλίου(διαβάστε εδώ) είχαμε διαφοροποίηση και στο σχεδιασμό της TUI Netherlands.

Η εταιρεία αρχικά είχε προγραμματίσει την πρώτη πτήση από το Άμστερνταμ προς το νησί μας για τις 7 Μαίου στη συνέχεια μετέφερε την έναρξη για τις 14 και λίγες ημέρες αργότερα για τις 21 του μήνα ενώ τώρα έχει προσδιορίσει το ξεκίνημα των πτήσεων για τις 28 Μαίου.

Τη φετινή χρονιά όπως και τις προηγούμενες περιόδους η TUI Netherlands θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή οι οποίες για κάποια διαστήματα θα είναι κοινές πτήσεις με την Κάρπαθο και τη Σκιάθο.

 

 

Ας ελπίσουμε στη συνέχεια να μην υπάρξουν άλλες ακυρώσεις προς το νησί μας και να ξεκινήσουν οι πτήσεις.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Μα μετά την επίσκεψη της υφυπουργού όλοι μείναμε ήσυχοι ότι ο τουρισμός θα άνοιγε στις 14/05;;;;η όχι;;;γιατί κάποιος από τους φορείς που συζήτησαν μαζί της δεν την ενημέρωσε ότι αντί για επιβεβαιωμένες κρατήσεις έχουμε συνέχεια ακυρώσεις;;;;η μήπως το γνωρίζουν ότι πάμε πάλι για χρόνια 3 μηνων και ότι το χειμώνα θα πεινάσουμε;;;γιατί τα πράγματα στην Ευρώπη δεν είναι καλά και οι εδώ μας παραμυθιαζουν;;; υπάρχει κάποια μερυμνα για όσους οι επιχειρήσεις που απασχολούνται θα ανοίξουν τέλη Ιουνίου η Ιούλιο;

Comments are closed.