Συνεχίζονται δυστυχώς οι αρνητικές εξελίξεις για το νησί μας καθώς είχαμε ακύρωση πτήσεων από τέσσερις αεροπορικές εταιρείες.

Η TUI NETHERLANDS ακύρωσε όλες τις πτήσεις του Ιουνίου μεταφέροντας την έναρξη του προγράμματος της από το Άμστερνταμ προς την Κεφαλονιά για τις 2 Ιουλίου την ίδια ώρα που προς την Κέρκυρα , το Άκτιο θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου και προς τη Ζάκυνθο στις αρχές Ιουνίου.

Η Lumiwings η οποία για πρώτη φορά θα συνδέει το νησί μας με το Φορλί στην Ιταλία ακύρωσε επίσης όλες τις πτήσεις του Ιουνίου μεταφέροντας την έναρξη τους για τις 5 Ιουλίου.

 

 

H Easyjet επίσης μετέφερε την έναρξη των πτήσεων της από το Μπρίστολ από τις 2 Ιουνίου για τις 9 Ιουνίου ενώ και η Norwegian Air θα ξεκινήσει τις πτήσεις από το Όσλο στις 3 Ιουλίου με συνέπεια να αναμένονται συνολικά από τη Νορβηγία μόνο 7 πτήσεις!!!

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την Κεφαλονιά όταν σε λίγες ημέρες η Κέρκυρα , το Άκτιο και η Ζάκυνθος θα ξεκινήσουν να υποδέχονται αρκετές πτήσεις.

Λογικό είναι όταν τα μέλη της τουριστικής επιτροπής ασχολούνται μόνο με συνεντεύξεις στις οποίες προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες….

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις