Μετά τις πτήσεις από τη Γλασκώβη και τα Ανατολικά Μιντλαντς η αεροπορική εταιρεία JET2 θα πραγματοποιήσει σήμερα τις τελευταίες της πτήσεις από το Νιούκαστλ και το Λήντς.

Το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν οι πτήσεις από το Λονδίνο και το Μπρίστολ και θα απομείνουν δύο ακόμα πτήσεις από το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ(16/10) για να ολοκληρώσει το φετινό της πρόγραμμα προς το νησί μας.

Η JET2 είναι από τις εταιρείες που τα τελευταία χρόνια έχουν ενισχύσει τις αφίξεις από τη Βρετανική αγορά ενώ και τα πρώτα μηνύματα για το 2022 είναι αισιόδοξα.

Δυστυχώς αυτό που παρατηρείται για μια ακόμα χρονιά είναι ότι το νησί μας αδυνατεί να παρατείνει την τουριστική περίοδο καθώς ενώ δεν έχουμε κλείσει ακόμα το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου οι περισσότερες εταιρείες έχουν ολοκληρώσει τις πτήσεις τους με τον κόσμο να είναι ελάχιστος και πολλές τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν ήδη κλείσει.

Ακούμε χρόνια τώρα από τους αρμόδιους για παράταση τη σεζόν μέχρι και το Νοέμβριο αλλά κάθε χρόνο η πραγματικότητα τους διαψεύδει με το χειρότερο τρόπο.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις