Στην παρουσίαση ενός νέου, φιλόδοξου δεδομένων των συνθηκών, πτητικού προγράμματος προχώρησε σήμερα η αεροπορική εταιρεία Tus Airways.

Πρόκειται για πρόγραμμα που επιχειρεί να συνδέσει την Κύπρο με προορισμούς σε Ελλάδα, Κεντρική Ευρώπη αλλά και προορισμούς εκτός Ευρώπης. Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ανακοινώθηκε επίσης ότι έχουν πρόσφατα παραχωρηθεί, μεταξύ άλλων, τα εμπορικά δικαιώματα στην TUS Airways για άδεια πρόσβασης για το δρομολόγιο Λάρνακα-Πεκίνο-Λάρνακα με δύο συχνότητες την εβδομάδα.

Το νέο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πτήσεις σε ελληνικούς προορισμούς όπως Κεφαλονιά, Σκιάθος, Καλαμάτα και Πρέβεζα, σε Βρυξέλλες και Παρίσι, Ντίσελντορφ, Αθήνα και Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο Λάρνακας

Καλοκαιρινό πρόγραμμα: Κεφαλονιά, Σκιάθος, Καλαμάτα και Πρέβεζα

Κεντρική Ευρώπη: Λυών, Στρασβούργο και την Τουλούζη, Βρυξέλλες, Παρίσι,

Τελ Αβίβ και Εϊλάτ

Όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση, οι καλοκαιρινοί προορισμοί και της Κεντρικής Ευρώπης και οι γαλλικοί προορισμοί εκτός από το Παρίσι θα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά θα διαρκέσουν μέχρι Ιούλιο και Αύγουστο για την καλοκαιρινή περίοδο και οι υπόλοιπες πτήσεις –Λυών, Στρασβούργο και Τουλούζη μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.

Οι πτήσεις για Παρίσι, οι Βρυξέλλες, το Τελ Αβίβ και το Εϊλάτ θα συνεχίσουν για όλη την χειμερινή περίοδο.

Το πρόγραμμα προς την Κεφαλονιά θα ξεκινήσει στις 13 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα κάθε Τετάρτη.