Η Levante Ferries ευχαριστεί για την βράβευσή της από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

364

Στις 12 Μαρτίου το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ με μια λαμπρή τελετή στο θέατρο ΚΕΦΑΛΟΣ στο Αργοστόλι , βράβευσε επτά (7) εταιρείες, οργανώσεις και προσωπικοτήτες για την συμμετοχή τους στην ανάπτυξη, την καινοτομία, και την κοινωνική προσφορά.

Βραβεύτηκαν οι

*ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, εκπροσωπήθηκε από τον πρώην Υπουργό Παύλος Γερουλάνο.

*LEVANTE FERRIES, εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Δ/ντής της, Στράτη Απέργη.

*ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ, εκπροσωπήθηκε από τον Φώτη Χαλιώτη, μέλος του ΔΣ του Συνεταιρισμού

*ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΕΕ, εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Τζωρζάτο.

*CBD OIL-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, εκπροσωπήθηκε από τον Χάρη Χριστοφοράτο.

*ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ VIBRANT ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, εθελοντική ομάδα προστασίας του περιβάλλοντος , εκπροσωπήθηκε από τους Μιχάλη Κόμη και Δημήτρη Πολλάτο.

* Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ εκπροσωπήθηκε από τον Παναγή Βεργωτή.

√ Δείτε εδω όλη την λαμπερή τελετή : ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ : Μια λαμπρή γιορτή βραβεύσεων για την Επιχειρηματικότητα, τον εθελοντισμό και την καινοτομία

Mε την παραλαβή των βραβείων ο κάθε εκπρόσωπος εξέφραζε τις ευχαριστίες του . Αλλά και τις επόμενες ημέρες , οι βραβευμένοι με αναρτήσεις τους στα social media αναφέρονται με συγκίνηση στην βράβευση τους ευχαριστώντας τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σταύρο Σπαθή για την πρωτοβουλία.

Η Levante Ferries δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται. Κατέχει ήδη δυο πολύ σπουδαία βραβεία : Το διεθνές βραβείο SHIPPAX Award 2015  για το Fior Di Levante ως το ωραιότερο φέρι μπότ / κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο (Διάβασε εδω κλικ ) ,

SHIPPAX Award 2015  για το Fior Di Levante

ενώ το 2019 η εταιρία ανακηρύχθηκε η καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία της Ελλάδας.  Δες εδω  : Greek Shipping Awards : Στη Levante Ferries το βραβείο της καλύτερης επιβατικής ακτοπλοϊκής εταιρίας!!

Greek Shipping Awards 2019- O πρόεδρος της Levante Ferries Γιώργος Θεοδόσης

Και οι δυο βραβεύσεις ήταν υπέρλαμπρες με διεθνή προβολή .

Ο Ευστράτιος Απέργης Γενικός Δ/ντης της Levante Ferries παραλαμβάνει το βραβείο απο τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης , Σταύρο Σπαθή

O Ευστράτιος Απέργης (ανω φωτο) ,  Γενικός Δ/ντης της Levante Ferries στην ευχαριστήρια ομιλία του κατά τη βράβευση του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης μεταξύ άλλων είπε :

”   Η βράβευση αυτή αποτελεί για εμάς μια σημαντική αναγνώριση του οράματος μας, για σύγχρονες, καινοτόμες και υψηλού επιπέδου ακτοπλοϊκές υπηρεσίες. Υπηρεσίες που συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και ευημερία της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης και της Ζακύνθου. Αυτό το όραμα μας για καινοτομία και παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών δεν σταματάει πουθενά. Οι 267 ναυτικοί μας και τα 70 στελέχη μας στην ξηρά, εργάζονται νυχθημερόν για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη σύνδεση των νησιών μας με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Κάθε έτος εκτελούμε περισσότερα από 4.500 δρομολόγια διανύοντας περισσότερα από 170.000 ναυτικά μίλα, σε μια τόσο μικρή περιοχή. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 11.500 ώρες πλεύσης για να εξασφαλίσουμε τις θαλάσσιες γέφυρες που χτίζουμε.

Συνεχώς επενδύουμε τόσο για την συντήρηση, την αναβάθμιση και εξέλιξη των πλοίων μας όσο και για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας. Μόνο με διαρκή επένδυση και απερίσπαστη προσήλωση στους στόχους μας θα διασφαλίσουμε την βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον ,που αποτελεί άλλωστε και βασικό στόχο του ΟΗΕ για την Ατζέντα του 2030.”

Πολύ όμορφα ήταν  και τα λόγια των δυο δημοσιογράφων  Νίκου Υποφάντη και Πάνου Τουμάση κατά την ανακοίνωση του βραβείου της εταιρείας ” Η Levante Ferries , ξεκίνησε το 2015 ,  ήταν το όνειρο ενός 15χρονου έφηβου από την Ζάκυνθο, του Γιώργου Θεοδόση, για να προσφέρει στο νησί του ισάξια ομορφιάς καράβι το Fioro di Levante για να καταλήξει σε σύντομο χρονικό διάστημα στον κίτρινο στόλο πέντε ιδιόκτητων φέρι μποτς!”

Γιώργος Θεοδόσης , Πρόεδρος Levante Ferries

Το ΣΜΥΡΝΑ της Levante Ferries στον Πειραιά ετοιμάζεται για το ιστορικό δρομολόγιο Σμύρνη – Θεσσαλονίκη
Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Σταύρος Σπαθής με τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της Levante Ferries Θοδωρή Μπέλεση

Το video που προβλήθηκε κατά την διάρκεια της βράβευσης ενθουσίασε τους παραβρισκόμενους , τα video άλλωστε της Levante Ferries είναι υπερπαραγωγές του σκηνοθέτη του Χόλυγουντ Οδυσσέα Λάππα  κάτω από την άγρυπνη επίβλεψη του Γιώργου Θεοδόση.

Μπορείτε δείτε το video της βράβευσης , εδω :

Η βράβευση του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Κεφαλονιάς και Ιθάκης , πρέπει να είχε ιδιαίτερη σημασία για τον πρόεδρο της εταιρίας Γιώργο Θεοδόση, τον Γενικό Δ/ντη που παρέλαβε το βραβείο Ευστράτιο Απέργη και όλα τα στελέχη της, για ουσιαστικούς και συναισθηματικούς λόγους.

Για την κάθε εταιρία έχει μεγάλη σημασία η βράβευση από τις τοπικές κοινωνίες εκεί που προσφέρει τις υπηρεσίες της , από τις τοπικές κοινωνίες στο όνομα των οποίων επενδύει εκατομμύρια ευρώ για αγορές, ανακαινίσεις πλοίων και διαφήμιση των προορισμών.

SMYRNA της Levante Ferries, στον Πειραιά στην διάρκεια της ολικής ανακαίνισής του.

Ιδιαίτερη σημασία έχει αυτή η βράβευση γιατί αυτό το διάστημα η Levante Ferries , κάνει ένα μεγάλο άλμα στα διεθνή ύδατα.  Το ιδιόκτητο υπερπολυτελές φερι μποτ / κρουαζιερόπλοιο ΣΜΥΡΝΑ , το επόμενο διάστημα ανοίγει την ιστορική εμπορική διαδρομή Σμύρνη (Τουρκία) – Θεσσαλονίκη. Μια διεθνης επιτυχία για μια Επτανησιακή ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Μετά την βράβευση η Levante Ferries ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook και στο κανάλι της στο youtube , το video της τελετής  από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και την ομιλία του  Στράτη Απέργη με την λεζάντα :

#LEVANTEaward 🟡 Μια ακόμα διάκριση για τη Levante Ferries, αυτή τη φορά στα Επιχειρηματικά Βραβεία του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε καινοτόμες υπηρεσίες, καθώς και να προβάλλουμε δυναμικά τα αγαπημένα μας νησιά!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις