Κατά τη διάρκεια του χειμώνα η αεροπορική εταιρεία Transavia France ανακοίνωσε την έναρξη για πρώτη φορά πτήσεων από το αεροδρόμιο Orly του Παρισιού προς την Κεφαλονιά.

Στο άκουσμα της είδησης ακολούθησε μια τεράστια επικοινωνιακή αντιπαράθεση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την κ.Κράτσα , την αντιπολίτευση , την τουριστική επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου και την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης για το ποιος ενήργησε και πήρε πρωτοβουλίες ώστε να επιτευχθεί αυτή η νέα σύνδεση.

Όπως γίνεται πάντοτε ο καθένας από την πλευρά του ισχυρίζονταν ότι ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της διαμεσολάβησης και ότι χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε η συγκεκριμένη απόφαση της εταιρείας.

Η πρώτη πτήση της Transavia είναι προγραμματισμένη να έρθει το απόγευμα του Σαββάτου 23 Απριλίου και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν κάποιος από τους παραπάνω φορείς θα πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση υποδοχής.

Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος τελικά θα υποδεχτεί ή όχι την πρώτη πτήση από τη Γαλλία στα τουριστικά χρονικά του νησιού μας.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις