Ρεπορτάζ ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ 

Μια όμορφη τελετή καλωσορίσματος  και ανταλλαγής δώρων  πραγματοποιήθηκε στο υπερπολυτελές εσωτερικό του DISNEY MAGIC

Ο Πλοίαρχος του πλοίου  Κροάτης   Zvonimir Vidak

Ο Πλοίαρχος του πλοίου  Κροάτης   Zvonimir Vidak  υποδέχθηκε  όλους τους παρευρισκόμενους και μίλησε με θερμά λόγια  νιώθοντας ενθουσιασμένος για την άφιξη του πλοίου στο νησί της Κεφαλονιάς , ενώ ιδιαίτερη εντύπωση του έκανε  ο φυσικός πλούτος  και το όμορφο περιαστικό άλσος  στο γύρο του Φαναριού που είδε μπαίνοντας στον κόλπο του Αργοστολίου .

Έγιναν ανταλλαγές  αναμνηστικών  δώρων  από τον αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου  Μιχάλη Μοσχονά ,

την κυρία Μαρίνα Βεργωτή υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε θέματα τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου και μέλος της τουριστικής επιτροπής

του εκπροσώπου του τουριστικού πρακτορείου AINOS TRAVEL κ.Δημήτρη  Αλυσανδράτο ,

 και από τον κ. Αντρέα Στυλιανόπουλο Πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της NAVIGATOR  TRAVEL που εκπροσωπεί τις περιηγήσεις της DISNEY στην Ελλάδα .

Στη συνέχεια ξεναγηθήκαμε σε κάποιες αίθουσε του πλοίου όλες με θεματική διακόσμιση απο την παραμυθένια Disney Land.. Λόγω της πανδημίας οι χώροι επίσκεψης ήταν περιορισμένοι. Ο Μίκυ, η Μίνη, ο Γκούφη και οι άλλοι ήρωες της Disneyland για τους ίδιους λόγους της πανδημίας και της προστασίας των επβατών και πληρώματος,  δεν επιτράπεται να προσεγγίζουν επισκέπτες..

Δεκάδες ήταν τα αιτήματα προς το Λιμεναρχείο και τους εκπροσώπους της εταιρείας να επισκεφτούν το πλοίο παιδά από το Αργοστόλι, δυστυχώς η πανδημία δεν το επέτρεψε προς μεγάλη απογοήτεψη των παιδιών που αρκέστηκαν να θαυμάζουν το πλοίο στο λιμάνι.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις