Γιατί στην Κεφαλονιά δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση στα κλιματιστικά – Τι λένε οι ψυκτικοί της Κεφαλονιας

5161

Αργά χθες το απόγευμα άνοιξε η πολύ αναμενόμενη πλατφόρμα για την αντικατάσταση παλιών ηλεκτρικών συσκευών με νέες σύγχρονος και προπάντων συσκευές με λιγότερους ρίπους και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Στο κατάστημα της ELectronet στην οδό Σιτεμπόρων που πήγαμε για το ρεπορτάζ συναντήσαμε αρκετούς καταναλωτές να ζητούν περισσότερες πληροφορίες από τον Μάκη Νεόφυτο και τους υπαλλήλους για τα βήματα που πρέπει να κάνουν προκειμένου να αντικαταστήσουν ηλεκτρικές συσκευές.

Εκεί ο Μάκης Νεόφυτος διαπίστωσε ότι οι προϋποθέσεις για να αλλάξεις κλιματιστικό είναι ο έλεγχος από πιστοποιημένο τεχνικό . Όλα ωραία πλην όμως στην Κεφαλονιά δεν υπάρχει τεχνικός με τις πιστοποιήσεις που θέτει η πλατφόρμα.. Αρα θα πρέπει να αναζητηθεί τεχνικός από άλλες περιοχές πχ Ζάκυνθο, Πάτρα, Αθήνα..

Μέχρι λοιπόν να βρεθεί ο πιστοποιημένος τεχνικός,  αντικαταστάσεις κλιματιστικών δεν γίνονται στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη.

Όσοι θέλουν οπωσδήποτε αντικατάσταση κλιματιστικού θα κάνουν την αίτηση και θα περιμένουν να αναρτηθεί η λίστα με τις περιοχές που μπορούμε να πάρουμε τεχνικό.

Να επισημάνουμε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης αλλά και άλλων νησιών.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Εγω ο γιουλατος γερασιμος αδειουχος πιστοιποιιμενος διαχειρησης φθωριουχων αεριων σας διαβεβαιω οτι εχουν την ιδια αδεια τουλαχιστων ακομη 5 επαγγελματιες στο νησι .

Comments are closed.