Το Mein Schiff 5 , το Silver Spirit , το Norwegian Jade και το Costa Deliziosa καλυμπάνε αγέρωχα από το πρωί στο λιμάνι του Αργοστολίου προσφέροντας για δεύτερη φορά ένα υπέροχο θέαμα.

Περισσότεροι από 7.500 άνθρωποι , επιβάτες και πληρώματα, κατέβηκαν κατά διαστήματα στο Αργοστόλι άλλοι για την βόλτα στη πόλη και άλλοι με πούλμαν για τη βόρεια Κεφαλονιά.
Από νωρίς το πρωί όλα τα καφέ της παραλίας ήταν γεμάτα από τους επιβάτες αλλά και από πολλούς Αργοστολιώτες που δεν θυσιάζουν για κανένα λόγο το πρωινό τους καφεδάκι στο στέκι τους με την παρέα τους.

Το κυκλοφοριακό χάος αναμενόμενο , ας κάνουμε υπομονή και ας μην κατεβαίνουμε στην αγορά με το αυτοκίνητό μας τις ημέρες των κρουαζιερόπλοιων.
Οι επιβάτες επεκτάθηκαν σε όλη την πόλη , τους συναντήσαμε ακόμα και στις απανώστρατες να φωτογραφίζουν αυλές , στον Πόντε αλλά και στο Φανάρι.

Το Λιθόστρωτο και η Π. Βαλλιάνου στις δόξες τους , εκατοντάδες επιβάτες σουλατσάρισαν πάνω κάτω εξερευνόντας την πόλη, έμπαιναν σε καταστήματα και κατέληγαν σε κάποιο καφέ για να δροσιστούν. Ακουγες σχεδόν όλες τις γλώσσες του πλανήτη..

Μια κοσμοπολίτικη μέρα για το Αργοστόλι και τα Hot σημεία της Κεφαλονιάς,  ιδιαίτερα Μελισσάνη και Φισκάρδο .

Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει στις 18.00 μμ

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Τα κρουαζιερόπλοια

Ο κόσμος

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις