Ποιός πασίγνωστος εκατομμυριούχος είναι στη θαλαμηγό TRIBU που βρίσκεται στο Αργοστόλι;

1052

Φτάσαμε μέσα Ιουλίου και άρχισαν να επισκέπτονται το νησί μας γνωστοί και διάσημοι εκατομμυριούχοι , με τις πολυτελείς τους θαλαμηγούς .

Το υπερπολυτελές 55μ yacht TRIBU που η κατασκευή του κόστισε 30εκ.δολάρια του Luciano Benetton βρίσκεται από εχθές το βράδυ στο κόλπο του Αργοστολίου .

Luciano Benneton

Ο Luciano Benneton γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1935 και είναι Ιταλός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ένας από τους συνιδρυτές του Benetton Group, της γνωστής ιταλικής μάρκας ρούχων .

Το 1965, μαζί με τα αδέρφια του Giuliana, Carlo και Gilberto, ίδρυσε την Benetton Group και ήταν πρόεδρος της εταιρίας από το 1978 έως το 2012.

Το 1992 εξελέγη στην ιταλική Γερουσία.και το 2003, ανακοίνωσε ότι η οικογένειά του παραιτείται από τη διεύθυνση της εταιρείας, λόγω της μείωσης των πωλήσεων και του αυξημένου ανταγωνισμού.τότε στην παγκόσμια αγορά ρούχων .

Τον Μάιο του 2015, το Forbes υπολόγισε την καθαρή περιουσία του Luciano Benetton και καθενός από τα τρία αδέρφια του σε 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

Δεν ξέρουμε αν ο εκατομυριουχος στη βολτα του στο Αργοστόλι θα περάσει και από το κατάστημα Benetton της πόλης μας να δει το όνομά του στην μαρκίζα.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις