Το πρόγραμμα της μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου για το 2023 ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Easyjet και όσον αφορά το νησί μας θα έχει ως εξής:

ΛΟΝΔΙΝΟ/ΓΚΑΤΓΟΥΙΚ

-Από τις 26 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξάνονται και θα εκτελούνται έως και 15 δρομολόγια την εβδομάδα(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ 2 πτήσεις , ΚΥΡΙΑΚΗ 3 πτήσεις).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

-Από τις 28 Μαρτίου 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Παρασκευή ενώ από 1 Ιουλίου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει και 3 πτήση κάθε Σάββατο.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ

-Από τις 29 Μαρτίου 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο ενώ από τις 26 Ιουνίου έως και τις 28 Αυγούστου θα υπάρχει και 3 πτήση κάθε Δευτέρα.

ΛΟΝΔΙΝΟ/ΛΟΥΤΟΝ

-Από τις 29 Ιουνίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

ΕΔΙΝΒΟΥΡΓΟ

-Από τις 29 Ιουνίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

ΜΙΛΑΝΟ/ΜΑΛΠΕΝΣΑ

Από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου αρχικά μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τετάρτη ενώ από τις 26 Ιουνίου ακόμα 3 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα , Τρίτη και Σάββατο.

ΝΑΠΟΛΗ 

-Από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

-Από τις 28 Ιουνίου έως τις 30 Αυγούστου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τετάρτη.

Πλούσιο το πρόγραμμα της Easyjet και για το 2023 προς την Κεφαλονιά ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι σίγουρα θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις τους επόμενους μήνες ενώ ενδέχεται η εταιρεία να προσθέσει πτήσεις και από άλλους προορισμούς.