Η Jet2holidays έγινε ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου

467

Η Jet2holidays ξεπέρασε την TUI UK και έγινε ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα τελευταία στοιχεία της ATOL που δημοσιεύθηκαν από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) δείχνουν ότι η Jet2holidays αύξησε την άδεια της για το 2023 πάνω από 500.000.
Πλέον έχει άδεια να μεταφέρει 5,8 εκατομμύρια επιβάτες, περισσότερους από την TUI UK, η οποία έχει άδεια για 5,3 εκατομμύρια.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2holidays, ευχαρίστησε τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες για τον «αναπόσπαστο ρόλο» που διαδραμάτισαν στην επιτυχία και την ανάπτυξη της εταιρείας και υποσχέθηκε να ανταποδώσει την πίστη τους «εστιάζοντας αποφασιστικά στην προσέγγιση της συνεργασίας μας».

Όπως τόνισε ότι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα οδηγήσει ποτέ σε χαμηλότερη ποιότητα ή μειωμένη εξυπηρέτηση πελατών.

Ανταποκρινόμενη σε αυτή τη ζήτηση, η Jet2holidays διαθέτει φέτος το μεγαλύτερο καλοκαιρινό της πρόγραμμα, με πάνω από 15 εκατομμύρια θέσεις διαθέσιμες σε περισσότερους από 65 προορισμούς πόλεων για ηλιοθεραπεία και αναψυχή, προσθέτοντας χωρητικότητα σε αρκετούς προορισμούς τις τελευταίες εβδομάδες.
Σημαντικό ορόσημο για την Jet2holidays η ανακοίνωση της ATOL

Η ανακοίνωση της ATOL αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Jet2holidays, η οποία ξεκίνησε το 2007 με άδεια να μεταφέρει μόλις 23.000 επιβάτες σε 15 προορισμούς.
Έρχεται επίσης την ίδια εβδομάδα που η αδελφή αεροπορική εταιρεία Jet2.com γιορτάζει ακριβώς 20 χρόνια από την πρώτη της πτήση από το αεροδρόμιο Λιντς Μπράντφορντ στο Άμστερνταμ το 2003.
Εκείνο το πρώτο καλοκαίρι με δύο αεροσκάφη εξυπηρετούσε οκτώ προορισμούς από το αεροδρόμιο του Γιορκσάιρ.

Η Jet2.com κατατάσσεται πλέον ως η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου με στόλο 115 αεροσκαφών αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις