ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ 

Την πρώτη πτήση από το εξωτερικό  που ουσιαστικά ανοίγει  και η φετινη τουριστική σεζόν  για το 2023, υποδέχθηκε σήμερα απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου η  ηλιόλουστη Κεφαλονιά .

Η πτήση της EasyJet από το αεροδρόμιο του Gatwick  του Λονδίνου, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο ‘’ Άννα Πολλάτου’’ 30 λεπτά  νωρίτερα απο την προκαθορισμένη ώρα άφιξης που ήταν προγραμματισμένη για 18:50.

Το αεροσκάφος ήρθε  σχεδόν γεμάτο  φέρνοντας  τους πρώτους 160  Βρετανούς τουρίστες της φετινής  σεζόν , ενώ αναχώρησαν 60 επιβάτες με προορισμό το  Λονδίνο κυρίως Βρετανοί που ζουν μόνιμα στην Κεφαλονιά , αλλά και Κεφαλλονίτες που θα εκμεταλλευτούν την απευθείας πτήση  για μια επίσκεψη  στο Λονδίνο .

Είχαμε  τη χαρά να υποδεχθούμε τους πρώτους   τουρίστες μέσα από την πίστα  . Εδειχναν ενθουσιασμένοι που ήρθαν στο νησί μας .

Είχαμε τη χαρά επίσης να γνωρίσουμε  και το πλήρωμα του αεροσκάφους της easyJet . Μας υποδέχθηκαν  με ένα ζεστό και αληθινό   χαμόγελο και δέχθηκαν να τους φωτογραφίσουμε

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή επικοινωνίας της Frapport Greece κ. Σάββα Καραγιαννη , την Airport Manager του Αεροδρομίου Κεφαλλονιας κ.Θαλεια Παπαδημητριου , τον Duty Manager Αλέξανδρο Θεοδοσοπουλο , καθώς και το προσωπικό επίγειας εξυπηρέτησης της Swiss port για τη βοήθεια στην πραγματοποίηση του ρεπορτάζ.  

Ευχόμαστε Καλή Τουριστική σεζόν στο νησί μας!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις