ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Το εντυπωσιακό SuperYacht DreAMBoat μηκους 90 μέτρων έδεσε το πρωι στην προβλητα των κρουαζιερόπλοιων στο Αργοστόλι εντυπωσιάζοντας με το μέγεθος της.

Το εντυπωσιακό SuperYacht Dreamboat κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο της Oceanco το 2019 μπορεί να φιλοξενήσει 23 επισκέπτες με πλήρωμα 33 ατόμων,  κόστισε  δε, 180.000.000 δολάρια ΗΠΑ.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του γιοτ DREAMBOAT;

Ο ιδιοκτήτης του γιοτ είναι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Άρθουρ Μπλανκ. Είναι ο ιδρυτής της Home Depot. Το Home Depot είναι ένα κατάστημα λιανικής πώλησης οικιακών βελτιώσεων που πουλά οικοδομικά υλικά, προϊόντα οικιακής βελτίωσης και υπηρεσίες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 και έχει την έδρα της στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Το Home Depot λειτουργεί πάνω από 2.200 καταστήματα στη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και του Μεξικού. 490.600 υπαλλήλους και περισσότερα από 151 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν συσκευές, εργαλεία, υλικό, χρώματα, ξυλεία και είδη κηπουρικής.

Ο Άρθουρ Μ. Μπλανκ γεννηθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1942 και είναι Αμερικανός επιχειρηματίας και είναι περισσότερο γνωστός ως συνιδρυτής του λιανοπωλητή οικιακών βελτιώσεων The Home Depot ενω έχει επίσης στην κατοχή του δύο επαγγελματικές αθλητικές ομάδες με έδρα την Ατλάντα της Τζόρτζια – τους Atlanta Falcons της National Football League (NFL) και την Atlanta United of Major League Soccer (MLS), η τελευταία από τις οποίες έχει κερδίσει το Κύπελλο MLS 2018 , δίνοντάς του έτσι ένα Πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ πληροφοριών .Superyachtfann .

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις