Τις πρώτες της πτήσεις προς την Κεφαλονιά για τη φετινή τουριστική περίοδο θα πραγματοποιήσει σήμερα η αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Αρχικά θα έχουμε την πτήση από τη Βιέννη από την οποία έως και τις έως τις 28 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή(FR7310/11 αναμένονται συνολικά 35 πτήσεις).

Από την αυστριακή αγορά θα έχουμε 8 λιγότερες πτήσεις σε σχέση με την περσινή χρονιά(43-35).

 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πτήση από την Πίζα από την οποία έως και τις 31 Αυγούστου θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη(FR1496/97 αναμένονται συνολικά 27 πτήσεις μία περισσότερη σε σχέση με το 2022).

 

Ενώ το σημερινό πρόγραμμα της εταιρείας θα ολοκληρωθεί με την πτήση από τη Ρώμη από την οποία έως και τις 31 Αυγούστου θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή(FR5380/81 αναμένονται συνολικά 27 πτήσεις).

Το 2023 από τη Ρώμη θα έχουμε 35 λιγότερες πτήσεις συγκριτικά με το 2022..!!!

 

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι πτήσεις από το Μιλάνο-Μπέργκαμο και το Λονδίνο-Στάνστεντ.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας(διαβάστε εδώ) το φετινό πρόγραμμα της εταιρείας είναι και μικρότερο και χρονικά πιο περιορισμένο στερώντας από το νησί μας αρκετές πτήσεις στην έναρξη αλλά και στη λήξη της τρέχουσας σεζόν με αρνητικές συνέπειες για την τοπική μας οικονομία.