Την πρώτη της πτήση από τη Στοκχόλμη προς την Κεφαλονιά θα πραγματοποιήσει σήμερα η αεροπορική εταιρεία Scandinavian Airlines σε συνεργασία με τουριστικά πρακτορεία.

Για το 2023 αρχικά το πρόγραμμα της εταιρείας ήταν να ξεκινήσει στις 13 Μαΐου ωστόσο στη διάρκεια του χειμώνα είχαμε κάποιες αλλαγές και η έναρξη των πτήσεων μεταφέρθηκε για τις 3 Ιουνίου με την τελευταία να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Οκτωβρίου(μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο).

Δυστυχώς όμως είχαμε και άλλες περικοπές καθώς το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τελικά αρκετά πιο νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 5 Αυγούστου χάνοντας αρκετές πτήσεις…!!

Η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία είναι ότι αναγκάστηκαν να μειώσουν το πρόγραμμα τους καθώς οι πτήσεις προς την Κεφαλονιά είχαν χαμηλή πληρότητα ενώ προς τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και τον Οκτώβριο…!!!

Τα τελευταία τρία χρόνια κόπηκε η σύνδεση με το Γκέτεμποργκ τώρα το πρόγραμμα από τη Στοκχόλμη συρρικνώνεται σημαντικά με διάρκεια μόλις δύο μηνών και το πιο ανησυχητικό είναι ότι μία ακόμα τουριστική αγορά φαίνεται να απομακρύνεται από το νησί μας.

Πλέον δεν χτυπούν “καμπανάκια” αλλά “καμπάνες” με την τουριστική επιτροπή να βρίσκεται σε λήθαργο..!!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις