Στο ιδιαίτερα επιτυχημένο σεμινάριο της Hosthub  που οργάνωσε πρόσφατα το Kefaloniapress.gr στο Αργοστόλι, ακούστηκαν από τον εισηγητή πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που έδωσαν και λύσεις και ιδέες στους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων (βίλες και διαμερίσματα) για την καλύτερη προβολή του καταλύματός τους στις πλατφόρμες κρατήσεων..

Όπως όλοι οι ιδιοκτήτες ξέρετε, είναι σημαντικό να βρίσκεται το κατάλυμά σας στις πρώτες θέσεις αναζήτησης.  Η βαθμολογία του είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες για αυτό.

Υπάρχει όμως ένα μυστικό στα αστέρια της βαθμολογίας..

Ενώ καρδιοχτυπάτε για τα 5 αστέρια.. ας ηρεμήσετε καθώς ο αλγόριθμος δείχνει ότι οι πελάτες είναι επιφυλακτικοί στα 5 αστέρια, το θεωρούν αδύνατο να είναι τέλειο ένα κατάλυμα και σκέφτονται ότι μάλλον πρόκειται για διαφήμιση παρά ειλικρινή αξιολόγηση..

Οι πελάτες προτιμάνε την βαθμολόγια 4,9 αστέρων. Επιλέγουν περισσότερο ακίνητα με βαθμολογία ελάχιστα κάτω από το 5 γιατί τη βρίσκουν αληθινή και ρεαλιστική.

Για αυτό μην καρδιοχτυπάτε για 5άρια μόνο.. Το 4,9 είναι που φέρνει την πελατεία κατά τους αλγόριθμους των πλατφόρμων κρατήσεων.

Τις επόμενες ημέρες και άλλα μυστικά αποκαλύπτονται…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις