Ενώ βαδίζουμε σταδιακά στο τέλος της φετινής τουριστικής σεζόν αρκετές αεροπορικές εταιρείες παρουσιάζουν τα σχέδια τους για το 2024.

Μία από αυτές η γερμανική Condor η οποία εκτελεί πτήσεις στο νησί μας από Φρανκφούρτη , Ντίσελντορφ και Μόναχο δημοσίευσε το πρόγραμμα της για την επόμενη χρονιά.

Δυστυχώς για την Κεφαλονιά και με βάση το συγκεκριμένο σχεδιασμό δεν υπάρχει η σύνδεση από τη Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ ενώ παραμένουν οι πτήσεις από το Μόναχο.

Οι πτήσεις από τα δύο γερμανικά αεροδρόμια με τα έως τώρα δεδομένα έχουν αφαιρεθεί και από το σύστημα κρατήσεων στην ιστοσελίδα της Condor ενώ κάποιος μπορεί να κλείσει τις διακοπές τους μόνο από το Μόναχο.

Μάλιστα την ίδια ώρα προς την Κέρκυρα , τη Ζάκυνθο και το Άκτιο είναι διαθέσιμες οι πτήσεις από τη Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ κάτι που μας προβληματίζει ακόμα περισσότερο.

Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι προσωρινό και ότι συντόμα η εταιρεία θα ανοίξει και πάλι τις πτήσεις καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε για “βατερλώ” στις αφίξεις από τη Γερμανία προς το νησί μας το 2024.

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!