Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε το πρόγραμμα της για το 2024 και όσον αφορά την Κεφαλονιά αυτό θα έχει ως εξής:

ΜΙΛΑΝΟ-ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ

-Από τις 2 Ιουνίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί 5 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη , Παρασκευή και Κυριακή.

   

Το 2023 από τις 2 Ιουνίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου εκτελούσε επίσης 5 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Παρασκευή και Σάββατο.

Επομένως από το Μιλάνο δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή απλώς διαφέρουν λίγο οι ημέρες που θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις.

 

ΡΩΜΗ-ΦΙΟΥΜΙΤΣΙΝΟ

-Από την 1η Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Το 2023 από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου εκτελούσε επίσης 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή ωστόσ για την επόμενη χρονιά το πρόγραμμα παρατείνεται για ένα μήνα.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το 2022 οι πτήσεις είχαν ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου και είχαν ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

 

ΠΙΖΑ

-Από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Σάββατο.

Το 2023 από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου εκτελούσε επίσης 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και επομένως δεν προκύπτει κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση. 

 

ΛΟΝΔΙΝΟ-ΣΤΑΝΣΤΕΝΤ

-Από τις 2 Ιουνίου έως τις 23 Οκτωβρίου(με τα έως τώρα δεδομένα) θα εκτελεί 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Το 2023 από τις 3 Ιουνίου έως τις 28 Οκτωβρίου(δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι πτήσεις) εκτελούσε και πάλι 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Δεν προκύπτει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 2022 η εταιρεία είχε ξεκινήσει τη σύνδεση με το Λονδίνο από τις 27 Μαρτίου και την είχε ολοκληρώσει στις 6 Νοεμβρίου…!!!

 

 

ΒΙΕΝΝΗ

-Από τις 3 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε  Δευτέρα και Πέμπτη.

Το 2023 από την 1η Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου εκτελούσε επίσης 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή και εδώ δεν έχουμε κάποια αλλαγή.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 2021 και το 2022 οι πτήσεις είχαν ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RYANAIR 2023/2024

-Το βασικό χαρακτηριστικό τόσο στο φετινό πρόγραμμα όσο και σε εκείνο του 2024 είναι ότι περιόριζεται χρονικά κατά 95% στο διάστημα Ιούνιος-Σεπτέμβριος και επομένως δεν υπάρχει καμία προοπτική ουσιαστικής επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

-Οι πτήσεις από το Μιλάνο , την Πίζα , το Λονδίνο και τη Βιέννη δεν παρουσιάζουν κάποια αύξηση καθώς θα έχουμε το ίδιο αριθμό όπως και τη φετινή τουριστική περίοδο.

-Η σύνδεση από τη Ρώμη θα ολοκληρωθεί αντί για Αύγουστο όπως συνέβη φέτος το Σεπτέμβριο την επόμενη χρονιά ενισχύοντας τις αφίξεις από την Ιταλία ωστόσο και πάλι το πρόγραμμα παραμένει αρκετά μικρό σε σχέση με το 2022.

Ας ελπίσουμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα να έχουμε κάποιες αλλαγές και η εταιρεία να ανακοινώσει και κάποια νέα σύνδεση προς το νησί μας καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει προσθέσει κάποιο νέο προορισμό αντίθετα έχει αφαιρέσει όπως τη Φρανκφούρτη , το Βερολίνο και την Μπολόνια…!!!

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!