Το καλοκαίρι του 2022 η αεροπορική εταιρεία Easyjet είχε ξεκινήσει για πρώτη φορά πτήσεις από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προς το νησί μας.

Τη χρονιά εκείνη από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου εκτελούσε δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Τη φετινή σεζόν η σύνδεση συνεχίστηκε και μάλιστα η εταιρεία διεύρυνε ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα της καθώς οι πτήσεις ξεκίνησαν στις 29 Ιουνίου ωστόσο ολοκληρώθηκαν στις 19 Οκτωβρίου ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις αφίξεις από την Αγγλία.

Δυστυχώς και ενώ η Easyjet έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα της για το 2024 όσον αφορά τις υφιστάμενες συνδέσεις προς την Κεφαλονιά απουσιάζει εκείνη από το Λούτον.

Την ίδια ώρα προς την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο είναι διαθέσιμες οι πτήσεις από το Λούτον και για την επόμενη χρονιά κάτι που μας προβληματίζει ακόμα περισσότερο σχετικά με το μέλλον της συγκεκριμένης σύνδεσης προς το νησί μας για το 2024.

Θεωρούμε ότι από τη στιγμή που η εταιρεία την έχει αφαιρέσει από το σύστημα των κρατήσεων της πολύ δύσκολα θα επανέλθει και πάλι στον προγραμματισμό της.

Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή τους επόμενους μήνες θα πρόκειται για μια πολύ αρνητική εξέλιξη για το νησί μας το οποίο βλέπει συνεχώς να αδυνατεί να διατηρήσει τις νέες συνδέσεις που προστίθενται από διάφορες εταιρείες.

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!