Δυσάρεστες εξελίξεις έχουμε όσον αφορά το πρόγραμμα της εταιρείας Easyjet από το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ προς την Κεφαλονιά.

Με τα έως τώρα δεδομένα οι περικοπές έχουν να κάνουν με την έναρξη των πτήσεων από τα δύο παραπάνω αγγλικά αεροδρόμια.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ

-Αρχικά η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι το 2024 το πρόγραμμα θα ξεκινούσε την 1η Μαΐου με δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο όπως και το 2023(διαβάστε εδώ) ωστόσο προχώρησε σε αλλαγές και οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τελικά στις 25 Μαΐου σχεδόν ένα μήνα αργότερα.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

-Για το 2024 η Easyjet είχε ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα θα ξεκινούσε στις 3 Μαΐου με μια πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή ενώ από τις 2 Ιουνίου θα υπήρχαν δύο ακόμα πτήσεις κάθε Κυριακή και Τρίτη(διαβάστε εδώ) διατηρώντας τα ίδια δεδομένα με τη φετινή χρονιά.

Ωστόσο έχουμε σημαντικές αλλαγές καθώς το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τελικά στις 2 Ιουνίου αρχικά με μία πτήση κάθε Κυριακή και από τις 25 Ιουνίου θα υπάρχει και δεύτερη πτήση κάθε Τρίτη ενώ φαίνεται να κόβεται η πτήση της Παρασκευής.

 

Συνοψίζοντας λοιπόν η έναρξη του προγράμματος από το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ μεταφέρεται περίπου ένα μήνα αργότερα από αρχές Μαΐου στα τέλη Μαΐου/αρχές Ιουνίου ενώ έχουμε και μία πτήση λιγότερη την εβδομάδα από το Μάντσεστερ.

Οι παραπάνω εξελίξεις περιορίζουν σημαντικά την έναρξη της σεζόν στο νησί μας η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί αρκετές περικοπές με την “περιβόητη” επιμήκυνση της σεζόν να αποτελεί πλέον όνειρο…!!!

Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν μειώσεις και ως προς τη λήξη των παραπάνω πτήσεων οι οποίες συνήθως ολοκληρώνονταν στα τέλη Οκτωβρίου καθώς αν έχουμε και εκεί αλλαγές οι επιπτώσεις στις αφίξεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημέρωσουμε και πάλι………

Σχόλιο

  1. Ντροπη μεγάλη στην τουριστική επιτροπή, φαίνεται ότι αντί να πηγαίνουμε μπροστά πάμε πίσω. Άχρηστοι όλοι τους. Εμείς οι Βρετανοί πως πρέπει να γυρνάμε να βλέπουμε τους συγγενείς μας για το πάσχα. Μόνο μέσω λονδίνου. Ντροπη πραγματικά…

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!