Μία από τις αγορές που παρουσίασαν άνοδο στο νησί μας τη φετινή τουριστική περίοδο ήταν η Ολλανδική αγορά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Fraport το 2023 είχαμε 17.331 τουρίστες έναντι 14.954 το αντίστοιχο περσινό διάστημα και επομένως προκύπτει μία αύξηση της τάξεως του 15,9%.

Με βάση τα δεδομένα που είχαμε στην αρχή της τουριστικής σεζόν είχαμε προβλέψει ότι για τη φετινή χρονιά οι αφίξεις θα παρουσίαζαν άνοδο(διαβάστε εδώ).

Όσον αφορά την επόμενη χρονιά οι πτήσεις της Transavia από το Άμστερνταμ θα ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου και θα εκτελούνται έως και 4 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη(2) , Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα της TUI Netherlands το 2024 θα ξεκινήσει αργότερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και αντί για τέλη Απριλίου η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τις 17 Μαΐου και μέχρι τις 4 Οκτωβρίου θα εκτελούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή οι οποίες θα είναι κοινές με το Άκτιο και τη Ζάκυνθο.

Θεωρούμε ότι αν το επόμενο χρονικό διάστημα δεν προκύψει κάποια νέα σύνδεση οι αφίξεις το 2024 αναμένεται να κινηθούν περίπου στα ίδια πλαίσια.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!