Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Easyjet είχε ξεκινήσει το 2022 μια νέα σύνδεση από το Άμστερνταμ προς το νησί μας(διαβάστε εδώ).

Τόσο την πρώτη χρονιά όσο και τη φετινή τουριστική περίοδο η εταιρεία από τα τέλη Ιουνίου έως και τα τέλη Αυγούστου εκτελούσε μια πτήση την εβδομάδα(κάθε Τετάρτη το 2022 – κάθε Τρίτη το 2023).

Δυστυχώς η εταιρεία τα τελευταία 24ωρα έχει αφαιρέσει τη συγκεκριμένη σύνδεση από το σύστημα των κρατήσεων της με το πιο πιθανό σενάριο να είναι η οριστική διακοπή της όπως ακριβώς συνέβη και με τη σύνδεση από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου.

Επίσης πριν από μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει ότι η Easyjet μετέφερε την έναρξη των πτήσεων της από το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ προς την Κεφαλονιά από τις αρχές Μαΐου στα τέλη του μήνα με αρχές Ιουνίου.

Δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε συνεχόμενες αρνητικές εξελίξεις για το νησί μας που δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ως προορισμός αδυνατούμε να διατηρήσουμε νέες συνδέσεις τόσο με την Αγγλία όσο και με άλλες αγορές όπως π.χ η Ολλανδική , η Γερμανική , η Ιταλική κ.α .

Ας ελπίσουμε τους επόμενους μήνες να μην προκύψουν και άλλες τέτοιες ανάλογες ειδήσεις  καθώς θα επιφέρουν περαιτέρω πλήγμα στις αφίξεις το 2024.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Μα οι υπεύθυνοι της τουριστικής επιτροπής είπαν τα αντίθετα πως όλα πήγαν καλά ,πως η σεζόν ήταν άκρως γεμάτη από κόσμο και πως ουσιαστικά δεν επιθυμούμε άλλους τουρίστες παρά τους Άγγλους που δεν απαιτούν πολλά….με λίγα λόγια οι Ολλανδοί και οι λοιποί δεν είναι αρεστοί

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!