Βγήκε η προκηρυξη για τους νέους διοικητές και των Νοσοκομείων της Κεφαλονιάς

1785
Δημοσιεύτηκε σήμερα η προκήρυξη για συνολικά 152 θέσεις Διοικητών και Υποδιοικητών σε 95 νοσοκομεία και στις επτά υγειονομικές περιφέρειες της χώρας (Αττική, Πειραιάς-Αιγαίο, Μακεδονία, Μακεδονία-Θράκη, Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος-Ιόνια Νησιά- Ήπειρος-Δυτική Ελλάδα και Κρήτη) .
 Η προκήρυξη παρέχει λεπτομερή ανάλυση των αρμοδιοτήτων που συνδέονται με τις προκηρυχθείσες θέσεις, κατηγοριοποιημένες ανάλογα. Περιγράφει επίσης τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι για να υποβάλουν αίτηση, μαζί με οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συμπλήρωση της αίτησης και λεπτομερή επεξήγηση της διαδικασίας επιλογής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αρχίσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 8 π.μ. Η περίοδος υποβολής θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 2 μ.μ.
Στις 29 Δεκεμβρίου 2023 έγινε ανακοίνωση για τον διορισμό 21 Διοικητών και Υποδιοικητών για τις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας .

 

Το ΑΣΕΠ έχει συγκροτήσει συνολικά οκτώ επιτροπές επιφορτισμένες με τον έλεγχο των δικαιολογητικών που προσκομίζουν οι υποψήφιοι που διεκδικούν θέσεις στο ΕΣΥ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση σκιαγραφεί τις ευθύνες των νέων Διοικητών, οι οποίοι θα υποβληθούν σε διαδικασία αξιολόγησης και θα επιφορτιστούν με την εκπόνηση ολοκληρωμένων σχεδίων για τα νοσοκομεία που διοικούν.

Η αναμενόμενη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου και αντιρρήσεων είναι σύντομη, επιτρέποντας άμεσο διορισμό, καθώς οι επικείμενες αλλαγές της κυβέρνησης για το ΕΣΥ θα βασιστούν στα νεοδιορισθέντα στελέχη.

Το υπουργείο Υγείας θα ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε θέση, με αποτέλεσμα την επιλογή 15 υποψηφίων. Αυτοί οι υποψήφιοι θα υποβληθούν στη συνέχεια σε αξιολόγηση από επιτροπές του Υπουργείου Υγείας, περιορίζοντας τελικά την επιλογή σε μόλις 3 άτομα.

Την τελική απόφαση μεταξύ αυτών των 3 υποψηφίων θα έχει ο Υπουργός Υγείας.

√ Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης ειναι εδω : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!