Την ίδια ώρα που η τουριστική επιτροπή του νησιού μας “πανηγυρίζει” κάνοντας λόγο για άνοδο από την Ολλανδική αγορά το πρόγραμμα της TUI Netherlands προς την Κεφαλονιά για το 2024 είναι μειωμένο.

Πιο αναλυτικά:

 

 

-Από τις 17 Μαΐου έως και τις 4 Οκτωβρίου η εταιρεία θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή οι οποίες θα είναι κοινές με τη Ζάκυνθο και το Άκτιο.

Το 2023 οι πτήσεις είχαν ξεκινήσει στις 28 Απριλίου και συνεπώς έχουμε κάποια μείωση ενώ και πάλι το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου χωρίς καμία προοπτική επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Μία ακόμα λοιπόν εταιρεία μεταφέρει για αργότερα τις πτήσεις της με συνέπεια να συρρικνώνεται ακόμα περισσότερο η έναρξη της σεζόν την ίδια ώρα που προς την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο θα ξεκινήσει τις πτήσεις στα τέλη Απριλίου και μάλιστα με περισσότερα δρομολόγια.

Ενώ και προς το Άκτιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα εκτελεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα από τις οποίες μόνο η μία θα είναι κοινή με την Κεφαλονιά ενώ οι άλλες δύο θα είναι απευθείας όταν σε εμάς όλες οι πτήσεις θα είναι κοινές με άλλους προορισμούς..!!!

Δεν προκύπτουν λοιπόν από πουθενά τα μηνύματα της ανόδου όπως ισχυρίζονται κάποιοι αντίθετα αν λάβουμε υπόψιν το συνολικό αριθμό πτήσεων και από τις άλλες εταιρείες αυτές για το 2024 παρουσιάζουν αρνητικό πρόσημο.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!