Η αεροπορική εταιρεία Transavia και τη φετινή τουριστική περίοδο θα συνδέει το Παρίσι με την Κεφαλονιά με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο του Ακτίου.

Ωστόσο το φετινό πρόγραμμα της εταιρείας εμφανίζει περαιτέρω μείωση σε σχέση με το 2023 καθώς από τις 6 Απριλίου έως και τις 5 Οκτωβρίου θα εκτελείται μόνο μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο.

Την περσινή σεζόν η εταιρεία από τις 22 Απριλίου έως και τις 28 Οκτωβρίου εκτελούσε δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο επίσης κοινές με το Άκτιο.

Συνεπώς το 2024 είναι προγραμματισμένες μόνο 27 πτήσεις καθώς η εταιρεία “έκοψε” σχεδόν όλο τον Οκτώβριο ενώ το 2023 είχαν πραγματοποιηθεί συνολικά 55 πτήσεις.

Με βάση λοιπόν τα επίσημα στοιχεία τη φετινή σεζόν θα έχουμε 28 λιγότερες πτήσεις που αντιστοιχούν σε μια μείωση της τάξεως του 51% ενώ συρρικνώνεται ακόμα περισσότερο η σεζόν καθώς δεν θα υπάρχει η σύνδεση το μήνα Οκτώβριο.

Μπορεί να έχουμε τη νέα σύνδεση της Easyjet από τη Νίκαια ωστόσο και εκεί το πρόγραμμα είναι πολύ μικρό μόλις 10 πτήσεις και επομένως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τις απώλειες που έχουν προκύψει με αποτέλεσμα και το 2024 οι αφίξεις από τη Γαλλία να εμφανίσουν αρνητικό πρόσημο.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!