Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair προχώρησε σε κάποιες αλλαγές όσον αφορά το πρόγραμμα της προς την Κεφαλονιά οι οποίες έχουν θετικό πρόσημο.

ΛΟΝΔΙΝΟ/STANSTED

-Τον περασμένο Οκτώβριο η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι για το 2024 από τις 2 Ιουνίου έως τις 23 Οκτωβρίου θα εκτελεί από το Λονδίνο δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Κυριακή διατηρώντας το πρόγραμμα στα ίδια επίπεδα όπως και το 2023(διαβάστε εδώ).

Ωστόσο με βάση τα νέα δεδομένα το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τελικά ένα μήνα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα την 1η Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

ΒΙΕΝΝΗ

-Για το 2024 η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι από τις 3 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη σε συνεργασία και με τη θυγατρική της τη LAUDA EUROPE(διαβάστε εδώ).

Ωστώσο και εδώ έχουμε μια θετική εξέλιξη καθώς προσθέτει μια ακόμα πτήση από τη Βιέννη κάθε Σάββατο από την 1η Ιουνίου.

Οι πτήσεις της Δευτέρας και της Πέμπτης θα ολοκληρωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου ωστόσο η πτήση του Σαββάτου θα παραμείνει έως και τις 26 Οκτωβρίου.

 

Συνοψίζοντας λοιπόν το πρόγραμμα από το Λονδίνο αντί για Ιούνιο θα ξεκινήσει τελικά το Μάϊο δηλαδή ένα μήνα νωρίτερα ενώ εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το 2022 οι πτήσεις είχαν αρχίσει ακόμα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα από τα τέλη Μαρτίου.

Όσον αφορά το πρόγραμμα από τη Βιέννη εδώ θα έχουμε μια ακόμα πτήση συγκριτικά με το 2023 ενώ θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου ένα μήνα αργότερα σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Ουσιαστικά επανέρχεται μερικώς η σύνδεση τον Οκτώβριο όπως συνέβαινε το 2021 και 2022 πριν ακυρωθούν οι πτήσεις για το μήνα αυτό όπως έγινε το 2023.

Οι προσθήκες αυτές θα βοηθήσουν σε κάποιο βαθμό τα άκρα της σεζόν ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν τις απώλειες που έχουν προκύψει από τις ακυρώσεις που είχαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα από διάφορες αεροπορικές εταιρείες…!!!

 

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!