Τον περασμένο Ιανουάριο σας είχαμε ενημερώσει για την απόφαση της εταιρείας Transavia να ακυρώσει τις πτήσεις της από το αεροδρόμιο Ορλύ του Παρισιού προς το νησί μας σχεδόν όλο τον Οκτώβριο με τελευταία προγραμματισμένη σύνδεση στις 5 του μήνα (διαβάστε εδώ).

Δυστυχώς όμως έχουμε μια ακόμα αρνητική εξέλιξη καθώς η εταιρεία προχώρησε σε νέες αλλαγές με συνέπεια οι πτήσεις τώρα να είναι προγραμματισμένες να ολοκληρωθούν στις 21 Σεπτεμβρίου.

Έτσι λοιπόν το 2024 με βάση τα έως τώρα δεδομένα θα έχουμε μόνο 25 πτήσεις καθώς εκτός ότι θα υπάρχει μόνο μία την εβδομάδα όταν μέχρι πέρυσι εκτελούνταν δύο έχει μειωθεί και η χρονική διάρκεια της σύνδεσης με το Παρίσι από τέλη Οκτωβρίου σχεδόν στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Την περασμένη χρονιά είχαν πραγματοποιηθεί συνολικά 55 πτήσεις και συνεπώς για εφέτος προβλέπεται μια μείωση της τάξεως του 55%….!!!!

Οι 10 νέες πτήσεις της Easyjet από τη Νίκαια σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν τις απώλειες και συνεπώς και το 2024 οι αφίξεις από τη Γαλλία προς το νησί μας θα συνεχίσουν να εμφανίζουν αρνητικό πρόσημο παρόλο τις “επιτυχίες” για τις οποίες γίνεται λόγος στα δελτία τύπου της τουριστικής επιτροπής.

Φαίνεται ότι μια ακόμα αγορά στο νησί μας εξαφανίζεται σταδιακά και μερικοί συνεχίζουν να “αυτοθαυμάζονται” ………..!!!!

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!