Η αεροπορική εταιρεία Ryanair και η θυγατρική της Lauda Europe και τη φετινή τουριστική περίοδο θα συνδέουν τη Βιέννη με το νησί μας.

Πιο συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου έως και τις 26 Οκτωβρίου η εταιρεία θα εκτελεί έως και τρεις πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα , Πέμπτη και Σάββατο.

Το 2023 η Ryanair από την 1η Ιουνίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου εκτελούσε δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή πραγματοποιώντας συνολικά 35 πτήσεις.

Τη φετινή χρονιά έχει προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές διατηρώντας την πτήση της Πέμπτης ωστόσο θα έχουμε πτήσεις κάθε Δευτέρα και Σάββατο ανεβάζοντας τις εβδομαδίαιες πτήσεις από δύο σε τρεις.

Επίσης η πτήση του Σαββάτου θα διατηρηθεί μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου επαναφέροντας μερικώς την ολοκλήρωση της σύνδεσης το μήνα αυτό όπως συνέβαινε το 2021(30/10) και το 2022(29/10) με τη διαφορά ότι τότε είχαμε δύο πτήσεις και όχι μόνο μια.

Με βάση λοιπόν τα φετινά δεδομένα η Ryanair/Lauda Europe έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει από τη Βιέννη προς την Κεφαλονιά συνολικά 57 πτήσεις , 22 περισσότερες σε σχέση με την περασμένη χρονιά μία αύξηση της τάξεως του 63%.

Συνοψίζοντας λοιπόν και καθώς έχουν διατηρηθεί και οι συνδέσεις με τις υπόλοιπες πόλεις της Αυστρίας τα στοιχεία δείχνουν ότι τη φετινή σεζόν θα πρέπει να έχουμε μια περαιτέρω αύξηση των αφίξεων από τη συγκεκριμένη αγορά.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!