Την Παρασκευή 19 Απριλίου η αεροπορική εταιρεία Transavia θα πραγματοποιήσει την πρώτη της πτήση από το Άμστερνταμ προς την Κεφαλονιά με ναυλωμένο αεροσκάφος της Smartwings ανοίγοντας την Ολλανδική αγορά για το 2024.

H Transavia και τη φετινή τουριστική περίοδο θα εκτελεί τόσο τακτικές πτήσεις όσο και ναυλωμένες σε συνεργασία με διάφορα τουριστικά πρακτορεία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της για το 2024 θα έχει ως εξής:

-Από τις 19 Απριλίου έως τις 25 Οκτωβρίου η εταιρεία θα εκτελεί μία πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή(HV6563).

-Από τις 27 Απριλίου έως τις 5 Οκτωβρίου η εταιρεία θα εκτελεί μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο(HV1539).

-Από τις 30 Απριλίου έως τις 2 Ιουλίου η εταιρεία θα εκτελεί μία πτήση κάθε Τρίτη(HV1327 κοινή πτήση με Άκτιο) ενώ από τις 9 Ιουλίου έως και την 1η Οκτωβρίου θα είναι απευθείας(HV1583).

-Από τις 2 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου η εταιρεία θα εκτελεί και δεύτερη πτήση κάθε Τρίτη(HV6563).

Το 2023 από τις 31 Αυγούστου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου εκτελούνταν και μια κοινή πτήση με την Κέρκυρα(HV1581) ωστόσο η σύνδεση αυτή δεν υπάρχει στο φετινό προγραμματισμό.

Αναλυτικά οι πτήσεις ανα μήνα:

Παρατηρούμε λοιπόν ότι έχουμε μια ελαφρά μείωση των πτήσεων σε σχέση με το 2023 η οποία εντοπίζεται στα τέλη της τουριστικής περιόδου δείχνοντας την αδυναμία μας να διευρύνουμε περαιτέρω τη σεζόν.

Με βάση και τον προγραμματισμό της TUI που επίσης εκτελεί πτήσεις από το Άμστερνταμ θεωρούμε ότι οι συνολικές αφίξεις από την Ολλανδία θα κυμανθούν στο νησί μας στα ίδια περίπου επίπεδα με το 2023 με κάποιες διακυμάνσεις ανά μήνα.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!