Ποιός δισεκατομμυριούχος βρίσκεται στο πλωτό παλάτι ΑΜΟΑ στον κόλπο του Αργοστολίου;

4965

Το σκάφος Amoa είναι ένα πολυτελές μηχανοκίνητο σκάφος που κατασκευάστηκε από τη Nobiskrug το 2023 ως Project 795. Το υπερσύγχρονο σκάφος έχει σχεδιαστεί από την Winch Design.  Δεν αποκαλείται θαλαμηγός αλλά Houseboat. Ας πούμε πλωτό παλάτι..

Αυτό το εντυπωσιακό γιοτ τροφοδοτείται από κινητήρες MTU, που του δίνουν μέγιστη ταχύτητα 17 κόμβων. Η ταχύτητα πλεύσης του είναι άνετη στους 12 κόμβους και η εμβέλειά του ξεπερνά τα 3.000 ναυτικά μίλια. Το Amoa είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη διαμονή για όλους τους επιβαίνοντες.

Εσωτερικό

Το εσωτερικό του Amoa είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό του. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 14 επισκέπτες και ένα πλήρωμα 24 ατόμων. Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την πολυτέλεια και την άνεση, .

Ιδιοκτησία

Mohammed Alshaya

Ο ιδιοκτήτης του Amoa είναι ο δισεκατομμυριούχος του Κουβέιτ Mohammed Alshaya, εξέχουσα προσωπικότητα στον κόσμο του yachting.

Ο όμιλος Alshaya είναι ένας πολυεθνικός χειριστής franchise λιανικής με έδρα το Κουβέιτ. Λειτουργεί σχεδόν 70 καταναλωτικές μάρκες λιανικής στη Μέση Ανατολή ,τη Βόρεια Αφρική, την Τουρκία και την Ευρώπη.

ΠΗΓΗ https://www.superyachtfan.com

Translated with DeepL.com (free version)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!