Σήμερα 18 Ιουλίου το “μικρό αγαπημένο” της Levante Ferries το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ ολοκλήρωσε την αποστολή του να συνδέει την Πάτρα με τη Σάμη(Κεφαλονιά) και την Ιθάκη.

Mε μια εντυπωσιακή μανούβρα και παρατεταμένο σινιάλο ο καπιτάνιος και το πλήρωμα αποχαιρέτησαν τη Σάμη για αυτή τη σεζόν.

Ταξιδέψαμε αρκετές φορές μαζί του, κάναμε πολύ ωραία ρεπορταζ με πολλές χιλιάδες αναγνώσεις και κυρίως γνωρίσαμε τους υπέροχους ανθρώπους που αποτελούν το πλήρωμά του. Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους, για την συνεργασία και την υπομονή τους!

* Θερμά ευχαριστούμε επίσης, τη Levante Ferries για την άδεια των ρεπορτάζ.

Καπιτάνιος σε αυτή τη σεζόν ήταν ο Ανδρέας Ακτύπης ενώ στο ΚΑΛΒΟΣ εργάζεται και η μοναδική γυναίκα καπιτάνισσα στην ακτοπλοϊα , η Μαριέττα Βυθούλκα.

Cpt ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΚΤΥΠΗΣ – Cpt ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΒΥΘΟΥΛΚΑ

Το επισυναπτόμενο ρεπορταζ,  ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ: Ταξίδι με την καπετάνισσα Μαριέττα Βυθούλκα στο τιμόνι! το τελευταίο που κάναμε στις 27/04/2024, ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην αποδοχή των Αναγνωστών και του αριθμού των αναγνώσεων (και συνεχίζει να διαβάζεται)..

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ: Ταξίδι με την καπετάνισσα Μαριέττα Βυθούλκα στο τιμόνι! (pics & vid)

Εδω (κλικ) μπορείτε να δείτε όλα τα ρεπορταζ του kefaloniapress στο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟ

Από αριστερά: Μπιμπου Αικατερίνη ανθυποπλοιαρχος , Xάρτας Δημήτριος Ναυτης , πλοίαρχος Ακτυπης Ανδρέας Υπαρχος Bυθουλκα Mαριεττα ,ανθυποπλοιαρχος Πιτσος Nικολαος
Πλοιαρχος Ακτύπης Ανδρέας ,Ναυτης Χάρτας Δημήτριος , Ναυτης Σεριάτος Δημήτριος , Ναυτης Τζάνος Γεώργιος , Ναύτης Κορσάνος Ηλίας,  Ναυκληρος Μαρίνος Σωκράτης, Ναυτης Μανέντης Ελευθέριος,  Ναυτοπαις Μυλωνάς Διονύσης ,΄Υπαρχος Βυθούλκα Μαριέττα.
Από αριστερά Α μηχανικός Παναγιώτοπουλος Χρήστος ,Β μηχανικός μαντά Μαρία ,Γ μηχανικός Πολλης Ιωάννης , ηλεκτρολόγος παπαλουκας Γεώργιος ,Α μηχανοδηγός Φωτόπουλο σ σπυριδων
Από αριστερά προϊστάμενος αρχιθαλαμηπολος δριβας Αναστάσιος ,θαλαμηπόλος στρακαντουνας Παναγιώτης ,Β μάγειρας παπαδομιχελακης Βασίλειος ,Επικουρος Ιωάννου Μαρία και θαλαμηπόλος Κόκλας Διονύσιος
Cpt ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΚΤΥΠΗΣ

Το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ αποχαιρέτησε τη Σάμη με παραταιταμένα σφυρήγματα και “φιγούρες 360ο ενθουσιάζοντας τους Σαμικούς.

Ο καπετάνιος Ανδρέας Ακτύπης εκ μέρους των Αξιωματικών και του πληρώματος του ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του στους επιβάτες , για τα όμορφα ταξίδια , για τα δύσκολα ταξίδια, για τα αξέχαστα ταξίδια που έκαναν μαζί. Εύχεται σε όλους υγεία, κερδοφόρα σεζόν και καλή αντάμωση !

Καλά ταξίδια καπιτάνιε!

Από αύριο 19 Ιουλίου μπαίνει στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη, το “δικό μας”  το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, με καπιτάνιο το Ληξιουριώτη Χρήστο Μωραϊτη! Με το καλό!

Ελένη Δ. Χιόνη

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!