ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Εμείς αλλιώς ονειρευόμαστε την Ελλάδα του 2027

65

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Εμείς αλλιώς ονειρευόμαστε την Ελλάδα του 2027

Επειδή ….«λέξεις όπως αξιοπρέπεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, ισονομία φαίνεται να λείπουν από το λεξικό τους» Δ.Τ. ΠΟΦΕΕ 25/7/2024….

Επειδή κατά το Συνήγορο του Πολίτη ….«η παράταση της προθεσμίας υποβολής των αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων των φορολογουμένων, χωρίς την επιβολή προστίμου, για εύλογο χρονικό διάστημα, θα αποτελούσε μέτρο σύμφωνο με την αρχή της χρηστής διοίκησης και της επιείκειας, προς όφελος όλων των εμπλεκομένων (υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, πολιτών/φορολογούμενων και επαγγελματιών λογιστών)»…

Επειδή ο κ. Τσάπαλος εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε αυτολεξεί «για πρώτη φορά θα έχουν χρόνο να κάνουν και διακοπές οι λογιστές, των οποίων οι γυναίκες τους γκρίνιαζαν όταν δίναμε παράταση» και ότι «δεν θα δοθεί καμία παράταση» …., παρεπιπτόντως είναι ακόμη στη θέση του.

Επειδή τα στοιχήματα είναι στη μόδα από τη κυβέρνηση και τα κερδίζει,

Της συστήνουμε να βάλει στοίχημα με τη ακρίβεια, την υγεία, την παιδεία, τη διαφθορά, την ελευθερία του τύπου, τη δικαιοσύνη, την ασφάλεια κ.ο.κ.
Ανησυχούμε για τη Ελλάδα που θα «παραδοθεί» το 2027 ……
Και κάτι για το τέλος

Η Αλαζονεία προγευματίζει με τη αφθονία, γευματίζει με την φτώχεια και δειπνεί με την ντροπή και τη περιφρόνηση (Γαλλική
παροιμία)

Εκ του ΔΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!