Οι πρωτότυπες “ευχαριστίες” της Ενωσης Φοροτεχνικών Κεφαλονιάς προς Υπουργούς

317

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Οικονομικών

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων κατά μία εβδομάδα όπου μας δίνει την δυνατότητα χωρίς άγχος να ολοκληρώσουμε την υποβολή τους.

Ευχαριστούμε επίσης για την άψογη λειτουργία της πλατφόρμας υποβολλής δηλώσεων της ΑΑΔΕ η οποία αν και πολλές φορές διακοπτόταν η λειτουργία της εσείς κάνατε το παν δυνατόν για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ευχαριστούμε για την έγκαιρη και άμεση απόφαση της παράτασης 12 ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία .

Ευχαριστούμε για τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις που μείωσαν τον φόρτο εργασίας μας και υποβάλλαμε μόνο 230.000 τροποποιητικές επειδή οι προσυμπληρωμένες ειχαν λάθος στοιχεία,

Ευχαριστούμε θερμά που ο ευρύτερος δημόσιος τομέας καθυστέρησε να ενημερώσει την ΑΑΔΕ με τα αρχεία αποδοχών  ώστε να μπορούν να υποβληθούν οι δηλώσεις.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα που ο κλάδος μας έχει αναλάβει  λειτουργίες του δημοσίου τομέα και αναδεικνύεται έτσι το πατριωτικό καθήκον μας και επιτέλους συμβάλλαμε στην αποσυμφόρηση των υπηρεσιών του δημοσίου,

Τέλος ευχαριστούμε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση τον εκπρόσωπο του υπουργείου σας κ.Τσάπαλο ο οποίος φρόντισε για την ψυχική ηρεμία των συζύγων μας ώστε να μπορούν τον Αύγουστο να πάνε διακοπές. Ο σύλλογος μας με ιδιαίτερη συγκίνηση ,έμπλεος θετικών συναισθημάτων τον προσκαλεί για διακοπές στο νησί μας και του υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών ,τα μέλη μας ανυπομονούν να τον γνωρίσουν!!!!!!!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!