Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου μεταξύ των εκπροσώπων της Κοινοπραξίας Εταιρειών RES SOLIS ΓΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και τοπικών επιχειρηματιών του κατασκευαστικού κλάδου. Η επίσκεψη προγραμματίστηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εργασιών κατασκευής καθώς έχουν εκπονηθεί οι μελέτες εφαρμογής. Η κοινοπραξία έχει αναλάβει την αναβάθμιση- ανακαίνιση- αναδιαρρύθμιση και εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου κατόπιν διαγωνισμού. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Μαρτίνης.

Την κοινοπραξία εκπροσώπησαν η Νίκη Καραγκουλέ Καραγεώργου,

Νίκη Καραγκουλέ Καραγεώργου

ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Θεοφιλάτος και ο ειδικός συνεργάτης Βαγγέλης Ανδρεάτος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι παρουσίασαν στους τοπικούς επιχειρηματίες και εργολάβους το έργο, τις εργασίες που έχουν αναλάβει, τα χρονοδιαγράμματα κάθε εργασίας και ζήτησαν προσφορές. Η Κοινοπραξία ακολουθεί πολιτική συνεργασίας με τοπικούς επαγγελματίες σε κάθε έργο, προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία.

Μετά τη συνάντηση, ακολούθησε αυτοψία στους προς ανακαίνιση χώρους του νοσοκομείου . Η ομάδα επικεντρώθηκε στον συντονισμό των συνεργείων ώστε να μειωθεί η ενόχληση των ασθενών, των γιατρών και του προσωπικού από τους θορύβους των εργασιών.

Μία σημαντική πρόκληση είναι ότι τα περισσότερα από τα τμήματα που θα ανακαινιστούν θα βρίσκονται σε λειτουργία, γεγονός που θα απαιτήσει τη μετακίνηση των ασθενών σε άλλα. Για αυτό, η κοινοπραξία πρότεινε οι εργασίες να ξεκινήσουν από τους χώρους που δεν λειτουργούν, όπως η παλιά μαιευτική κλινική και το τμήμα COVID-19, ώστε μετά την ανακαίνισή τους να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι χώροι για τη μεταφορά των ασθενών.

Το έργο ανακαίνισης του Νοσοκομείου Αργοστολίου αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Αυγούστου.

Το Kefaloniapress θα παρακολουθεί την πρόοδο των εργασιών και θα σας ενημερώνει.

Kefalonia Press

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!