Vadim Vikulov : Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά

508

Τα τελευταία χρόνια είχαν χαθεί οι Ρώσοι από τα νερά μας λόγω των κυρώσεων του πολέμου της Ουκρανίας.  Σήμερα όμως εντοπίσαμε στη Νότιο Κεφαλονιά τον Vadim Vikulov ,Ρώσο  δισεκατομμυριούχο  ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Aston Group , με τη θαλαμηγό του TATIANA V.

Ποιός είναι ο ρώσος μεγιστάνας

Ο Vadim Vikulov γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1963 στο Λένινγκραντ. Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός.Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε στη ναυτιλιακή εταιρεία Sovfracht που εξυπηρετούσε τις εταιρείες εξωτερικού εμπορίου της ΕΣΣΔ.Από το 1991 έως το 2000 εργάστηκε ως στέλεχος για διάφορους σοβιετικούς και ρωσικούς οργανισμούς του εξωτερικού.Το 2000 μετακόμισε στο Ροστόφ επί του Ντον και προήδρευσε του διοικητικού συμβουλίου της αγροβιομηχανικής εταιρείας Aston.

Στις 17 Απριλίου 1983 ο γάμος του Vadim και της Olga Vikulovs καταχωρήθηκε παρουσία τους στο ληξιαρχείο της Αγίας Πετρούπολης με την οποία απέκτησαν 4 παιδιά.

Το 2007 χώρισαν και ο Vadim Vikulov παντρεύτηκε την Τατιάνα για την οποία κανείς δεν ξέρει τίποτε παρά μόνο ότι έχει μια μικρή κόρη την οποία στηρίζει οικονομικά ο   Vadim Vikulov.

Η θαλαμηγός Tatiana V ίσως φέρει το όνομα της δεύτερης συζύγου του. Το κόστος της οποίας (θαλαμηγού) είναι μόλις 20 εκ. δολάρια ενώ η ετήσια συντήρησή της απαιτεί 2 εκατ. δολ.  Εχει μήκος 44 μ , φιλοξενεί έως 10 άτομα ενώ απασχολεί 12 άτομα.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!