John H. Ruiz: Ο δισεκατομυριούχος δικηγόρος του Μαϊάμι, με τη θαλαμηγό του στην Κεφαλονιά

5960

Μέρες τώρα τριγυρίζει την Κεφαλονιά με την θαλαμηγό του NAMASTE o 55χρονος διάσημος δικηγόρος John H. Ruiz

Ο John H. Ruiz, επί μακρόν δικηγόρος με έδρα τη Φλόριντα, ίδρυσε το 2014 την εταιρεία MSP Recovery που ασχολείται με τις διαφορές και την τεχνολογία Medicare και Medicaid.

Η MSP, η οποία μετονομάστηκε σε Life Wallet τον Ιανουάριο του 2023, εντοπίζει ιατρικές απαιτήσεις που πιστεύει ότι θα έπρεπε να έχει καταβάλει άλλος ασφαλιστής, όπως ο ασφαλιστής αυτοκινήτων ή η εταιρεία εργατικών αποζημιώσεων, και επιδιώκει να εισπράξει τη διαφορά.

Ο Ruiz είναι διευθύνων σύμβουλος της LifeWallet και κατέχει την πλειοψηφία της εταιρείας ύψους 14,6 εκατ. δολαρίων (έσοδα 2021), η οποία εισήλθε στο χρηματιστήριο με συμφωνία SPAC τον Μάιο του 2022 με την Lionheart Acquisition Corporation II.
Ο Ruiz είναι ένθερμος χρηματοδότης ορισμένων αθλητών στο πανεπιστήμιο U Miami, συμπεριλαμβανομένης μιας διετούς συμφωνίας 800.000 δολαρίων για τον μπασκετμπολίστα Nijel Pack, η οποία ανακοινώθηκε το 2022.

Με περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια από τις 3,2 δισεκατομμύρια συνολικές μετοχές, ο Ruiz είδε την καθαρή του αξία να ξεπερνά τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια, τουλάχιστον στα χαρτιά, το 2023.

Αυτός ο δισεκατομμυριούχος δικηγόρος με έδρα τη Φλόριντα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά τζετ στον κόσμο. Το εντυπωσιακό Boeing 767 VIP jet του διαθέτει σαλόνι ψυχαγωγίας με οικιακό κινηματογράφο 80 ιντσών, δύο καμπίνες, μια πολυτελή κύρια σουίτα με πλήρες ντους και έναν σταθμό DJ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!