Eric Emerson Schmidt: Ο πρ. διευθυνων συμβουλος της Google και δισεκατομμυριούχος, στην Κεφαλονιά

899

Τη Β. Κεφαλονιά επέλεξε για τις βουτιές του ο Eric Emerson Schmidt με τη 77M θαλαμηγό του LEGENT.  Η ιστορία αυτού του σκάφους είναι πασίγνωστη . Ηταν παγοθραυστικό το οποίο μετατράπηκε σε θαλαμηγό 10 αστέρων.

Ο Eric Emerson Schmidt είναι Αμερικανός επιχειρηματίας και πρώην μηχανικός λογισμικού που διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Google από το 2001 έως το 2011 και ως εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας από το 2011 έως το 2015.

Ο Eric Schmidt είναι ένας έμπειρος λάτρης των σκαφών αναψυχής με όχι ένα ή δύο, αλλά τέσσερα σκάφη αναψυχής κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Ενώ η κομψή Alfa Nero είναι η τελευταία του αγορά, ο Schmidt έχει ήδη στην κατοχή του ένα εμπορικό παγοθραυστικό 254 ποδιών που μετατράπηκε σε πολυτελές superyacht Legend και το σκάφος Feadship Gladiator, αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πως έγινε δισεκατομμυριούχος

Ο Schmidt έχει εισπράξει περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια από την πώληση μετοχών της Google, βάσει ανάλυσης των αρχείων της εταιρείας και στοιχείων του Bloomberg. Η αξία των επενδύσεων σε μετρητά του βασίζεται σε μια ανάλυση αυτών των εσόδων από εσωτερικές συναλλαγές, φόρους και φιλανθρωπικές εισφορές.

Τον Απρίλιο του 2022, ο δείκτης Bloomberg Billionaires Index υπολόγισε την καθαρή του αξία σε 25,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!