Discover Airlines- δεύτερη πτήση προς Κεφαλονιά το 2025

475

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Τμήμα Τουρισμού
28100 Αργοστόλι
Τηλ.: 2671362611
Email:tourism@argostoli.gov.gr

Discover Airlines- δεύτερη πτήση προς Κεφαλονιά το 2025

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Discover ανακοίνωσε την πραγματοποίηση δεύτερης απευθείας πτήσης προς την Κεφαλονιά για το 2025. Εκτός από το Μόναχο, η Φρανκφούρτη θα συμπεριληφθεί επίσης στο πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας από τον Μάιο του 2025.

Η Discover είναι θυγατρική της Lufthansa και ως εκ τούτου συνδέεται με το διεθνές δίκτυο δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Η Discover χρησιμοποιεί το Μόναχο και τη Φρανκφούρτη, τους δύο μεγάλους κόμβους της Lufthansa, για να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερους συνδυασμούς πτήσεων.

Η πτήση από τη Φρανκφούρτη θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, με την πτήση αναχώρησης από τη Φρανκφούρτη στις 14:00 και άφιξη στην Κεφαλονιά στις 17:30, ενώ η πτήση επιστροφής αναχωρεί στις 18:15 και προσγειώνεται στη Φρανκφούρτη στις 19:45. Η νέα πτήση είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Ο Ίων Λιναρδάτος υπεύθυνος του γραφείου δημοσίων σχέσεων για την γερμανική αγορά αναφέρει: “Έχει αποδώσει το γεγονός ότι εργαστήκαμε σκληρά για να εδραιώσουμε μια καλή συνεργασία με την Discover. Οι δύο πτήσεις θα διευκολύνουν τους Γερμανούς τουρίστες να έρθουν στην Κεφαλονιά”.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!