ΥΠΕΡΙΩΝ: Πρόσκληση για πρόσληψη 1 φροντιστή

30

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 6002367 «ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ – ΥΠΕΡΙΩΝ»  

H Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ», στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1  της Πράξης «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – ΥΠΕΡΙΩΝ στο Ληξούρι Κεφαλονιάς με συνέχιση λειτουργίας» και MIS 6002367 στο Ε.Π. «ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2021 – 2027», προτίθεται να προσλάβει, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ένα (1) Φροντιστή/στρια ΑμεΑ με ειδικότητα Νοσηλευτή, Ψυχολόγου, Κοινωνικού Λειτουργού ή άλλων συναφών σπουδών.

  I.            Θέσης :  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ Αφορά σε μια (1) θέση πλήρους απασχόλησης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Ο Φροντιστής είναι “πρόσωπο αναφοράς” για συγκεκριμένο αριθμό ενοίκων της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) και υπεύθυνος για τη διαχείριση των προσωπικών αναγκών και της καθημερινότητας τους, ενώ συμμετέχει σε όλες τις λοιπές δραστηριότητες της Στέγης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 8 του επισυναπτόμενου Κανονισμού Λειτουργίας της ΣΥΔ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

·         Κάτοχος τίτλου σπουδών ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ ή ΤΕΕ ή ΕΠΑ.Λ. ή ΕΠΑ.Σ.

·         Άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπου αυτή απαιτείται

·         Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές (αφορά μόνο στους άνδρες)

·         Λευκό ποινικό μητρώο

·         Έγκυρο πιστοποιητικό υγείας

·         Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία ή/και εθελοντική εργασία σε παρόμοιες δομές / προγράμματα

·         Γνώση χειρισμού Η/Υ

·         Ευχέρεια εποικοδομητικής επικοινωνίας με τους ωφελούμενους της Στέγης (ενοίκους και γονείς ή δικαστικούς συμπαραστάτες των ατόμων με αναπηρία) 

Η σύμβαση της ανωτέρω θέσης εργασίας θα είναι διάρκειας μέχρι την ολοκλήρωση της Πράξης (Δεκέμβριος 2025) και με δυνατότητα ανανέωσης-επέκτασης μετά από παράταση του προγράμματος. 

Οι Αιτήσεις (με το σύνολο των δικαιολογητικών όπως περιγράφονται ανωτέρω) θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή από την 19 Αυγούστου 2024 έως και την 6 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ στην Υπεύθυνη Λειτουργίας της Σ.Υ.Δ, Θέση Κολώνα Ληξουρίου, Κεφαλληνίας, ΤΚ 28200. Για κάθε διευκρίνηση και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2671091089 ή email: stegiyperion@gmail.com 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση (αρ. πρωτ.  18/19.08.2024) και τα απαιτούμενα έντυπα (Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση κλπ) στην ιστοσελίδα της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» (http://enosi-amea-yperion.gr/) ή στα γραφεία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. 

Για την Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!