Στο Αργοστόλι η 112μ θαλαμηγός RENAISSANCE του A. Gary Klesch

230

ο Α.Gary Klesch είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου Klesch.Γεννήθηκε το 1947 στο Cleveland, Ohio, είναι ένας ΑγγλοΑμερικάνος επιχειρηματίας. Επιβλέπει τη στρατηγική κατεύθυνση του ομίλου Klesch. και συμμετέχει ενεργά στις καθημερινές δραστηριότητες.

H περιουσία του έχει υπολγιστεί στ ένα (1) δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ.

Είναι αυτοδημιούργητος Αμερικανός επιχειρηματίας και φημίζεται για την επιμονή και το καινοτόμο πνεύμα του. Στην αρχή της καριέρας του στην McDonald & Company έγινε εταίρος στα 24 του χρόνια, κερδίζοντας γρήγορα την αναγνώριση της αμερικανικής οικονομικής κοινότητας για τη φιλοδοξία του και τη βαθιά κατανόηση της αγοράς.

Το 1974, υπηρέτησε ως Διευθυντής Πολιτικής Κεφαλαιαγορών υπό την κυβέρνηση Ford, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη διαπραγμάτευση δανείων για προβληματικές εταιρείες και επιβλέποντας την εφαρμογή των τροποποιήσεων του νόμου περί κινητών αξιών που είχαν ως επίκεντρο την απορρύθμιση. Η παγκόσμια διορατικότητά του τον οδήγησε σε ηγετικούς ρόλους στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Dean Witter Reynolds Europe, με γνώμονα την πίστη του σε έναν όλο και πιο διασυνδεδεμένο κόσμο.

Η ίδρυση του ομίλου Klesch Group το 1990 σηματοδότησε τη συνεχή επιτυχία του στον εντοπισμό των ανεπαρκειών της αγοράς και στην εξυγίανση προβληματικών εταιρειών. Με στρατηγικές επενδύσεις σε κλάδους όπως ο χάλυβας, τα χημικά και η διύλιση, ο όμιλος Klesch αναζωογόνησε πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των DAF και TC Farries.

Σήμερα, συνδυάζει τη μακρόχρονη χρηματοοικονομική και επενδυτική του εμπειρία με την επιχειρησιακή του τεχνογνωσία, για να δημιουργήσει έναν επιτυχημένο και αναπτυσσόμενο βιομηχανικό όμιλο.

Η θαλαμηγός RENAISSANCE αποκτήθηκε πρόσφατα από τον A. Gary Klesch , μέχρι το 2023 το πλοίο εργαζόταν ως charter. 112 μέτρων, πρόκειται για ένα ναός αναψυχής, ένα άδυτο ηρεμίας, σχεδιασμένο να προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια σε 36 επισκέπτες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!