Κακά μαντάτα για τον τουρισμό του νησιού μας καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η αεροπορική εταιρεία Easyjet στο πρόγραμμα της για το 2025 διακόπτει δύο ακόμα συνδέσεις προς την Κεφαλονιά.

Πιο συγκεκριμένα την επόμενη χρονιά δεν θα έχουμε καθόλου πτήσεις από το Μπρίστολ και το Εδιμβούργο ενώ υπάρχει ένα ερωτηματικό και για το Μάντσεστερ. Την απώλεια Μπρίστολ και Εδιμβούργου επιβεβαίωσε και ο αντιπρόσωπος της EasyJet στην Κεφαλονιά, Σπύρος Κατσούρης.

Πρόκειται για μια πολύ αρνητική εξέλιξη ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν οι συνδέσεις με το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ θα ολοκληρωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου και όχι στα τέλη Οκτωβρίου όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια ενώ η σύνδεση με το Εδιμβούργο σταμάτησε πριν από λίγες ημέρες.

Την ίδια ώρα η εταιρεία διατηρεί τις συνδέσεις με τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και για το 2025 και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα την τουριστική επιτροπή η οποία θα πρέπει επιτέλους να ασχοληθεί πιο οργανωμένα με την προβολή του νησιού μας.

Πλέον τα μηνύματα και από την αγγλική αγορά που στηριζεί δυναμικά τον τουρισμό μας είναι ανησυχητικά και δείχνουν πτωτική πορεία στις αφίξεις.

Μετά το Βερολίνο….το Άμστερνταμ………..το Λονδίνο-Λούτον……….η Easyjet αποφασίζει να διακόψει δύο ακόμα συνδέσεις προς το νησί μας……….δείχνοντας πως έχουμε καταντήσει και επίσημα “ο τελευταίος τροχός της αμάξης”……..!!!

Πάντως η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι επιβάτες αυτών των αεροδρομίων θα “μεταφερθούν” στα άλλα αεροδρόμια και δεν θα χαθούν.

Θα χαθούν όμως δυο συνδέσεις του νησιού μας με δυο σημαντικά αεροδρόμια και βεβαίως θα χαθούν επιβάτες λόγω απόστασης των αεεροδρομίων από τον τόπο κατοικίας τους.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την εξέλιξη αυτή…..

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!