«ΠΕΝΕΝ… μόνο με παραμύθια κατακτώνται οι άνθρωποι…»

Η κοινοπραξία μας για ακόμη μία φορά, τέσσερις μόλις το τελευταίο εικοσαήμερο!!!!, βρίσκεται στη αδόκητη θέση να αποτελεί το «εύκολο» θύμα του μένους του μέλους της διοίκησης (;) της ΠΕΝΕΝ κ. Νταλακογιώργου, σύμφωνα με την τελευταία από 04.09.2024 επιστολή της.

Αλήθεια ο κ. Νταλακογιώργος, πριν προτρέξει με την επιστολή της ΠΕΝΕΝ με φωτογραφία σκουπιδιών, να διαβάλει την ηγεσία του ΥΕΝ, την εταιρεία μας αλλά και τους εν γένει Έλληνες ναυτικούς στο εξωτερικό, έκανε κάποια διασταύρωση των όσων αναφέρει;

Ή απλά αρκείται στο θέσφατο των λόγων του, που εξυπηρετεί άλλωστε την αντιδικία του με έτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις;

Η κοινοπραξία μας και η οικογένεια των ναυτικών της, αρνούμαστε να γίνουμε θύματα των εσωτερικών αμφισβητήσεων του κ. Νταλακογιώργου και της έριδάς του με λοιπά συνδικαλιστικά σωματεία, αρνούμαστε ακόμη να τροφοδοτήσουμε την κατ’ επίφαση «κόντρα» του με την ηγεσία του ΥΕΝ.

Αυτά αφορούν εκείνον και τις όποιες ψηφοθηρικές του επιδιώξεις.

Καλά γνωρίζει ο κ. Νταλακογιώργος, ή όφειλε να γνωρίζει κατόπιν επικοινωνίας και διασταύρωσης με την εταιρεία μας ότι τα όσα αναφέρει είναι για μία ακόμη φορά ψευδή.

Απαιτούμε από τον κ. Νταλακογιώργο να σταματήσει να χρησιμοποιεί την κοινοπραξία μας για την πραγμάτωση των δικών του ταπεινών επιδιώξεων.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!