1η Οκτώβρη σήμερα με ποδαρικό το RIVIERA στο Αργοστόλι

74

Με την ανατολή του ήλιου, η Κεφαλονιά υποδέχεται το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του Οκτωβρίου, το Riviera, το οποίο μπήκε αξημέρωτα στα χωρικά ύδατα του νησιού και έδεσε στο μπαστούνι του λιμανιού Αργοστολίου.

Το πλοίο, που ανήκει στη γνωστή εταιρεία Oceania Cruises, μεταφέρει 1.200 επιβάτες και πλήρωμα 980 ατόμων. Αναμένεται να παραμείνει στο νησί μας έως τις 16:00 το απόγευμα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ομορφιά και τον πολιτισμό της Κεφαλονιάς.

Οι επισκέπτες του Riviera θα εξερευνήσουν το νησί με οργανωμένες εκδρομές που πραγματοποιούνται με λεωφορεία και ΤΑΧΙ, αναδεικνύοντας τις γραφικές γωνιές, τα φυσικά τοπία και τις πολιτιστικές διαδρομές της Κεφαλονιάς. Παράλληλα, αρκετοί θα παραμείνουν στην πόλη του Αργοστολίου, απολαμβάνοντας μια πιο χαλαρή περιήγηση με περπάτημα και αγορές στα τοπικά καταστήματα, στηρίζοντας έτσι την τοπική οικονομία.

Το Riviera εκπροσωπείται στο νησί μας από το τουριστικό γραφείο Αίνος Travel της οικογένειας Ζαμπέλη, το οποίο έχει αναλάβει τη διαχείριση των εκδρομών και την υποστήριξη των επιβατών καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

Δυναμική συνέχεια με 13 ακόμη κρουαζιερόπλοια.

Η άφιξη του Riviera σηματοδοτεί την έναρξη ενός έντονου Οκτωβρίου για τον τουρισμό της Κεφαλονιάς, καθώς μέσα στον μήνα αναμένεται η επίσκεψη συνολικά 13 κρουαζιερόπλοιων.. Στις 10 και στις 17 Οκτωβρίου, το νησί μας μαλιστα θα υποδεχθεί ταυτόχρονα δύο κρουαζιερόπλοια.

Η κρουαζιέρα, που αποτελεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους τομείς του τουρισμού παγκόσμια , συνεχίζει να συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική δραστηριότητα του νησιού, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και ευκαιρίες στους ντόπιους επαγγελματίες.

Καλό μήνα σε όλους!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!