Μετά την ολοκλήρωση το περασμένο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου των πτήσεων της JET2 από τη Μεγάλη Βρετανία αλλά και της Condor από το Μόναχο απομένουν πλέον ελάχιιστες πτήσεις για την τυπική ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στο νησί μας.

Το μεγαλύτερο μέρος των επιχείρησεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού έχουν πλέον σταματήσει τη λειτουργία τους δείχνοντας ότι η υπόσχεση για επέκταση της σεζόν στην Κεφαλονιά θα συνεχίσει για αρκετά χρόνια να αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός…!!!

Οι πτήσεις που συνεχίζονται προς το νησί μας είναι οι ακόλουθες:

EASYJET – Μέχρι τις 3 Νοεμβρίου από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου.

RYANAIR – Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου από τη Βιέννη.

BRITISH AIRWAYS – Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

TRANSAVIA – Μέχρι τις 25 Οκτωβρίου από το Άμστερνταμ.

RYANAIR – Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου.

SUNDOR – Μέχρι τις 22 Οκτωβρίου από το Τελ Αβίβ.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία και για το 2025 σταδιακά από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως και το 1ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα έχει επίσης ολοκληρωθεί το 90% των πτήσεων προς το νησί μας και συνεπώς δεν αναμένουμε κάποια διαφοροποίηση ως προς τη λήξη της σεζόν ενώ η έναρξη της φαίνεται να κινείται ακόμα χαμηλότερα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε και αρκετές αρνητικές εξελίξεις καθώς έχουν ανακοινωθεί “κοψίματα” πτήσεων προς την Κεφαλονιά καθώς και περιορισμό του προγράμματος σε άλλες περιπτώσεις και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να προβληματίσει τους αρμόδιους φορείς που έχουν καταντήσει το νησί μας τελευταίο στο Ιόνιο..!!!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!