EMERALD AZZURRA : Με την “πρώτη καμπάνα” ‘εφθασε στο Αργοστόλι

494
Emerald Azzurra

Με την πρώτη καμπάνα των εκκλησιών σήμερα στο Αργοστόλι, λόγω της 28ης Οκτωβρίου, μπήκε στο λιμάνι Αργοστολίου το κρουαζιερόπλοιο θαλαμηγός Emerald Azzurra.

Το Emerald Azzurra είναι ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο τύπου σούπερ γιοτ, που εγκαινιάστηκε το 2022 από την Emerald Cruises. Σχεδιασμένο για μια πιο οικεία και υψηλής ποιότητας εμπειρία κρουαζιέρας, φιλοξενεί έως και 100 επιβάτες και παρέχει μοναδική πρόσβαση σε λιμάνια και περιοχές που συνήθως είναι απρόσιτες για μεγαλύτερα πλοία. Διαθέτει 50 καμπίνες, εκ των οποίων οι περισσότερες έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, και προσφέρει μια σειρά από ανέσεις, όπως εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα, πισίνα τύπου infinity και πολυτελή χώρο ευεξίας με σάουνα και αίθουσες μασάζ​.

Το Emerald Azzurra ειδικεύεται σε δρομολόγια στη Μεσόγειο, την Αδριατική και τα ελληνικά νησιά, προσφέροντας κρουαζιέρες σε προορισμούς όπως η Ρόδος, η Μύκονος και η Κροατία, αλλά και πιο μακρινές διαδρομές στις Σεϋχέλλες και την Καραϊβική. Το πλοίο διαθέτει επίσης πλατφόρμα για θαλάσσια σπορ, προσφέροντας εμπειρίες κολύμβησης, καγιάκ και ποδηλάτων για τις περιηγήσεις στην ξηρά​.

Φιλοξενεί μόλις 100 επιβάτες πρσφέροντας υπηρεσίες ποιότητας 5 αστέρων.

Οι τιμές για τις κρουαζιέρες στο Emerald Azzurra κυμαίνονται ανάλογα με το δρομολόγιο, τη διάρκεια και τον τύπο της καμπίνας. Για παράδειγμα, οι 7ήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική ξεκινούν από περίπου $5,000 ανά άτομο για καμπίνα με μπαλκόνι, ενώ οι 14ήμερες κρουαζιέρες μπορεί να κοστίζουν γύρω στα $12,700 ανά άτομο. Οι τιμές συνήθως περιλαμβάνουν φόρους και τέλη, και προσφέρονται επιπλέον ανέσεις, όπως τοπικές εκδρομές, γεύματα, και πρόσβαση σε πολυτελείς χώρους χαλάρωσης και σπορ.

Σήμερα 28η Οκτωβρίου έφθασε στο Αργοστόλι όπου θα παραμείνει έως τις 22.00 το βράδυ. Αρκετοί από τους επιβάτες του θα παρακολουθήσουν την παρέλαση στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.

Emerald Azzurra
Emerald Azzurra
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!